Tivoli Lights

Tivoli Lights er udviklet i samarbejde med den smukke gamle haves lysmestre. Skab den eventyrlig stemning derhjemme - inde som ude - med Tivoli Lights serie af lyskæder, jars og populære pærer. Tivoli Lights har lavet en serie af 5 elegante pærer, som med deres flotte former og spiralformede tråd udsender et varmt og hyggeligt lys. Lad dig inspirere af Tivolis magi, og skab en smuk autentisk stemning i hjemmet med de dekorative LED kvalitetspærer.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Magiske lyskæder


Red Heart Light Chain er inspireret af hjertetræet i tivoli. Hjertetræet er ét af de ældste træer i den gamle have og har i mange år været en populær attraktion. Få den autentiske stemning fra hjertetræet med den smukke og farverig lyskæde fra Tivoli Lights. De røde hjerter lyser flot op i haven til fester eller indenfor på eksempelvis børneværelset. Hér vil hjerterne skabe glæde.

LED stearinlys


Tivoli Lights laver blandt andet de populære kunstige stearinlys med LED. Lysene er batteridrevne og har timer således at de selv kan slukke. De er dekoreret af Tivolis egen designer med et motiv af tivoli i et prikmønster. Brug lysene indenfor. Med batteridrevet stearinlys slipper du for røgen fra almindelige stearinlys og de bidrager derfor til et bedre indeklima.