Tonone

Med sin base i Holland, designer Tonone lamper i et råt og industrielt look. Brandet blev grundlagt af Anton de Groof i 2013, på baggrund af hans fascination for traditionel mekanik. Hans fascination ses tydeligt i deres første serie Bolt lamper, som er bygget op omkring en simpel samlemekanisme. Ved hjælp af den medfølgende og nærmest ikoniske ’Tonone Umbraco-nøgle’, kan leddene i alle Bolt lamperne løsnes, indstilles i den ønskede position og låses fast igen. Tonone har her nået sit mål, med at skabe en lampe, hvor mekanismen ikke blot er en funktionel løsning, men også en smuk løsning.
Alle lamperne bliver produceret i samarbejde med lokale håndværkere i s-Hertogenbasch, Holland. Her har man et skarpt øje til alle processerne i forbindelse med fremstillingen, for at sikre at hvert produkt altid er af den højeste kvalitet.

Gennemført indretning, med lamper fra Tonone


Med en Tonone lampe i hjemmet, har man altid mulighed for at justere lyset, så det passer til det individuelle behov. I den skandinaviske indretning giver serien af Bolt lamper, en maskulin kontrast til det lyse og feminine look. Med et udvalg af både bordlamper, væglamper, loftlamper og gulvlamper har man mulighed for at gennemføre det industrielle udtryk i hele hjemmet.

I den moderne indretning har belysningen fået øget opmærksomhed. I den forbindelse er de funktionelle lamper rykket med ud i køkkenet, hvor de giver et fantastisk lys over det fortrukne arbejdsområde. Her kan både loftlampen og væglampen med fordel anvendes, til at give det perfekte lys i hverdagen.

Som natlampe er der flere funktionelle væglamper samt bordlamper at vælge mellem. Bordlampen kan ligeledes anvendes som praktisk belysning på kommoden i stuen. En gulvlampe er en bekvem løsning, da den hverken kræver montering eller et møbel at stå på. Den kan derfor let integreres uanset hvor i hjemmet, man mangler den gode belysning.