Top 10 lamper 2018 hos Designlite

2018 lakker mod enden, og vi er ved at kunne danne os et overblik over hvad Top 10 listen indeholder i år. Et spændende udvalg, som i den grad understreger at 2018 har været et år hvor der har været plads til sin helt personlige stil.

Vi har set indretninger hvor minimalismen har været nøgleordet, men også indretninger hvor naturen har sneget sig ind – og igen hjem hvor personligheden kommer til udtryk i et spændende virvar af lækkert design og skønne loppefund.

Top 10 fordeler sig i år således:

1. Easy W100 Hvid fra Scan Studio
En fantastisk serie af påbygningsspots fra danske Scan Studio. Serien er desuden kendt som en del af Anti Dark sortimentet. Scan Studio har i en lang årrække leveret kvalitetsbelysning til blandt andet detailbutikker. Forestil dig et par spots i køkkenet eller på badeværelset – er det ikke fedt?

2. Gatto bordlampe lille fra Flos
Et moderne og spændende udtryk og med en helt fantastisk belysning. Gatto bordlampen vil være fantastisk i både det minimalistiske hjem, det skandinavisk-romantiske hjem og i den grad også i det hjem hvor man har både design og loppefund.
Ligesom jer, er vi helt vilde med den trendy bordlampe fra italienske Flos.

3. Liila væg/loftslampe nordic gold/opal white fra Nuura
Med sin ankomst på webshoppen i efteråret 2018 er det helt vildt at denne lampe allerede har sneget sig op i Top 3. Men lækker er denne moderne sag nu også.
Designet af Sofie Refer, som formår at tage noget traditionelt og helt klassisk til nye højder.

4. Ballroom pendel Purple Rain fra Design By Us
Siden sin ankomst har Ballroom bare været super populær. Feminin og elegant! What’s not to like? Den lilla nuance med det smukke guld ophæng rammer tidens trend helt perfekt, og den blide glød fra lampen skaber den helt perfekte stemning.

5. Edison The Petit fra Fatboy
Funktionel og bare likeable! Ung eller gammel – Edison the Petit rammer bare lige ind i vores hjerter. Ledningsfri lampe, som blot skal lades op i ny og næ. Tag den med dig overalt, i haven, i hulen, ved sengen – eller brug den som vågelampe på børneværelset.

6. Function lyskæde fra House Doctor
Indret med lyskæder, og få et feminint legende strejf ind i rummet. Lyskæder minder os om havefester, juletræ og ja bare HYGGE!

7. Bright Spot fra Nordic Tales
Klassisk med en twist. Danske Nordic Tales har forvandlet den klassiske cafépendel til en moderne lampe. En detalje i messing understreger lampens udtryk, og gør den perfekt i den moderne indretning. Hæng den alene, eller hæng flere sammen. Bright Spot er perfekt til at skabe et anderledes udtryk.

8. Multi-Lite messing fra Gubi
2018 har i den grad været året hvor vi tog messing til os. Siden 2017 har det været spået til den helt nye farve i vores indretning, efter at kobber i et par år for alvor havde fundet ind i vores hjem. Multi-Lite pendlen leger med det retro udtryk, appellerer til dig, der gerne vil lege med din boligindretning og i messing er den bare LÆKKER! Vi kan ikke få øjnene fra den.

9. Amp pendel large røg/sort fra Normann Copenhagen
Igen i år har Amp sneget sig op i Top 10, og selvfølgelig skal den være her. Enkelt design med røget glas og en solid fatning i sort marmor.
En lampe, der år efter år bliver revet ned af hylderne så snart den er på lager!

10. TR Bulb pendel fra Menu
Med TR Bulb er der ingen bullshit! Her er der skrabt helt ind til essensen af det gode og behagelige lys. En stor opal lyskilde på et helt simpelt ophæng. Uanset om den placeres alene eller flere sammen vil TR Bulb pendlen skabe ro og hygge i hjemmet.

Fortsætter trenden?

Uden at kunne spå om fremtiden er der ingen tvivl om at de trends vi ser ovenfor fortsætter lidt ind i 2019. Vores leverandører har allerede præsenteret os og jer fra nogle spændende efterårsnyheder. Efterårsnyhederne har blandt andet budt på detaljer af messing og glas.

Vi glæder os til at præsentere jer for en masse spændende nyheder i 2019.