TR Bulb Bordlampe/Væglampe Brushed Brass/Matt Opal (Dim-To-Warm) - Menu

DKK 2.695,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja - Dim to Warm
EAN:
5709262036820
Ø (Diameter):
160/200 mm
Materiale:
Messing & Opaliseret Glas
Farve:
Messing & Opalglas
Højde:
220 mm
Lyskilde:
LED
TR Bulb Bordlampe/Væglampe Brushed Brass/Matt Opal (Dim-To-Warm) er designet af Tim Rundle – deraf navnet TR. Lampeserien er i sin oprindelige nuance super populær, og versionen i messing tilfører serien varme og eksklusivitet på den allerbedste måde.

TR Bulb er tænkt som en smart løsning til det moderne byliv, og er netop inspireret af ”by-nomaderne”, som flytter imellem byer og lande for at forfølge karriere og oplevelser. Derfor er TR Bulb designet til at kunne flytte ind i enhver indretning, og tilpasse sig nye omgivelser.

Denne tankegang og ide passer perfekt ind i det æstetiske univers som Menu er blevet kendt for.

Indret med TR Bulb serien i alle dine rum, og skab et velovervejet og lækkert udtryk, som på en og samme tid er både moderne og klassisk. TR Bulb serien kombinerer marmor, metal og glas – vælg mellem flere farver og nuancer. Uanset hvilken du vælger, vil TR Bulb give et diffust lys, som giver lys i hele rummet.

Nysgerrig på at se endnu mere af TR Bulb serien, så klik her

Funktionen Dim-To-Warm
Dim To Warm er en teknologi som er indbygget i lyskilden. Det betyder helt for enkelt, at når du dæmper lyset ned vil det blive mere varmt (gult), som giver hygge og varme på en mørk aften.
Med Dim To Warm funktionen kan du skabe en smuk solnedgang, og lyset fra en klar blå himmel.

Design
Tim Rundle for Menu