Turn on Bordlampe Green  - HAY

Før DKK 1.099,00
DKK 879,00
SparDKK 220,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja
CRI:
80
EAN:
5710441037811
Højde:
195 mm
Materiale:
Opalt Glas & Aluminium
Lyskilde:
5,2W LED - 250 Lumen - 2700k
Farve:
Grøn
Ø (Diameter):
100 mm
Ledning:
4000 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Turn on Bordlampe Green er en af de fantastiske bordlamper, i den smukke lille Turn on serie – en serie af bordlamper, fra en af de helt store spillere på design- og belysningsmarkedet - HAY. En, på alle måder, moderne serie af bordlamper, både i udtryk og funktion – udtænkt af en af de nye, store designere, Joel Hoff. En designer, med en sund tilgang til design og produktion, der indtænker bæredygtighed i hans designs. At designe objekter til hurtig produktion men ikke hurtig konsumering.

Alle de fantastiske lamper i serien, bærer alle på de samme sunde designværdier – og Turn on Bordlampe Green er selvfølgelig ingen undtagelse. Konstrueret i aluminium og opaliseret glas og med en kantet og facetteret base, der både fungerer som smuk kontrast til den bløde opale glasdiffuser, men også fungerer som tænd-sluk kontakt ved, at dreje den med uret – bliver man ved med, at dreje, skruer man op for lumen outputtet – dvs. lysstyrken.

Uanset hvor man har brug for lys – og uanset hvilken af de smukke Turn on lamper Du vælger – er Du sikker på, at få godt lys og kontemporært design ind i din indretning.

Design
Joel Hoff for HAY