Lightyears Væglamper

Her på siden finder du de smukke og funktionelle væglamper fra Lightyears, som fungerer perfekt i soveværelset eller som læselampe i stuen. Opnå et stilrent look, som samtidig giver den bedste belysning, med Caravaggio væglamper og andre væglamper fra Lightyears. Producenten bag væglamperne, Lightyears, skabte Caravaggio serien, bestående af smukke og unikke lamper. Caravaggio serien indeholder bl.a. væglamper, pendler, gulvlamper og bordlam-per. Ønsker du en rød tråd og en gennemgående, sikker stil i din bolig, så kan du roligt mixe og matche lamperne fra Lightyears til hele dit hjem. Sådan sikrer du dig nemt og hurtigt en flot finish!
Viser 4 ud af 4 produkter

Lightyears naturlige treenighed

Den danske lampeproducent, Lightyears, blev dannet i 2005, og har siden 2015 været en del af Fritz Hansen A/S. Lightyears danner grundlag på idéen om at lys, funktionalitet og æstetik er en naturlig treenighed, og med dette som Lightyears’ vision, at skabe smukke og samtidig funktionelle lamper, har Lightyears gennem årene indgået et stærkt samarbejde med mange forskellige designere.

Resultatet er blevet lamper med et moderne og minimalistisk udtryk og med toner fra den skandinaviske designtradition. Lamperne er designet i robuste materialer som fx kobber, stål og akryl, hvilket giver et tidløst look og en holdbar lampe, du kan have glæde af i mange år. Finder du alligevel ikke den helt rigtige Caravaggio lampe, eller har vi ikke din yndlingslampe på lager, er du velkommen til at kontakte Designlite.dk.