Volumen Pendel Ø35 Sort - House Doctor

DKK 1.900,00
På lager om: 14-16 dage
Specifikationer
EAN:
5707644513402
Ledning:
2600 mm
Materiale:
Aluminium
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
350 mm
Lyskilde:
Max 40W E27
Koncept
Volumen Pendel Ø35 Sort er en fantastisk pendel, i et råt og industrielt look der vil komme til, at pynte og samle rummets udtryk og stil – uanset hvor den hænges op. En pendellampe der, med fordel, kan hænges i serier for, at forstærke det industrielle udtryk lampen bringer til bordet.

Hoveddelen af Volumen Pendel Ø35 Sort udtryk, kommer fra den lakerede lampeskærm i staldlampe stil og selvfølgelig den solide samling der holder selve lampeskærmen. Hele lampen bærer præg af de blottede samlinger og det meget industrielle look og det er klart, at øvelsen har været, at skære ind til benet, rent udtryksmæssigt, for at få en skarpere karakter. En øvelse, som man må sige, er lykkedes for House Doctor, der har udtænkt og konstrueret en lampe, der uden tvivl ligger i toppen af sin udtrykskategori.

House Doctor har med Volumen Pendel Ø35 Sort præsteret, at designe en lampe der passer smukt ind i en moderne indretning, uden at være for tidstypisk. En lampe der, på baggrund af både design, materialer og konstruktion, kommer til, at holde i rigtigt mange år.

Design
House Doctor