Walker Loftlampe/Væglampe Short Sort - Menu

Før DKK 2.195,00
DKK 1.710,00
SparDKK 485,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5709262989690
Materiale:
Stål & Messing
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
220 mm
Højde:
280 mm
Dybde:
160 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Walker Loftlampe/Væglampe er endnu en tilføjelser til den populære Tribeca serie fra Menu. Den kendte serie er designet af Søren Rose Studio, som har base i New York og med hele verden som inspirationskilde designer en masse fantastiske produkter, her iblandt lamper for Menu.

Walker lampen er yderst moderne med sit industrielle og rå udtryk, hvilket også er kendetegnende for hele den succesfulde lampeserie. Lampens fleksibilitet, hvor du let kan justere på den og tilpasse dens position, så den kan lyse i forskellige retninger, gør lampen yderst praktisk hen over køkkenbordet, skrivebordet eller ved siden af sengen. Ligeså er lampen ideel at bruge ned langs en gang eller i entreen for effektbelysning på væggen.

Hæng lampen alene som et grafisk og skulpturelt element i indretningen eller hæng eventuel 2 eller flere ved siden af hinanden og opnå en flot og meget elegant effekt.

Tribeca serien består af smukke bordlamper, lysekroner, pendler og loftlamper inspireret af New York glamouren fra slutningen af 1930’erne. Samlingen er en serie af utrolig smukke lamper, som med garanti vil skabe blikfang hjemme hos dig. Blandt andet Hubert Pendlen og Hudson loft/væg lampen, der matcher Walker.


Design
Søren Rose Studio for Menu