Yuh Bord Sort/Messing - Louis Poulsen

DKK 4.995,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5714693072187
Materiale:
Aluminium, Marmor & Messing
Farve:
Sort & Messing
Højde:
610 mm
Bredde:
200 mm
Dybde:
200 mm
Lyskilde:
LED
Yuh Bordlampe Sort/Messing er designet af GamFratesi og blev først lanceret i sort, og hvid. I 2019 lancerede de sammen med Louis Poulsen versionerne med messingdetaljer og en base i marmor.

Yuh er den fonetiske form af ‘you’, bogstaverne repræsenterer lyden, som man laver med stemmen for at sige ‘you’. En af de essentielle egenskaber ved designet, er det personlige aspekt. En lampe der er skabt til at lyse netop rundt om dig. Lyset er fleksibelt og optager kun lidt plads. Lampeskærmen kan rotere, hæves og sænkes, så man kan belyse og skabe stemning på netop det ønskede område. En minimal form skabt ud af en cirkel og en streg.
Yuh har et retningsbestemt, nedadrettet og blændfrit lys. Skærmens vinkel kan justeres for optimering af lysdistributionen. Den smalle åbning i toppen af skærmen giver en stemningsfuld belysning op ad stangen. Lampen tændes, slukkes og dæmpes øverst på bagdåsen. Den indbyggede LED teknologi giver god lyskvalitet og kan dæmpes trinløst fra 100% til 15%. Der er timer-funktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. Der er mulighed for indstilling af bestemt lysniveau, når lampen tændes.

Yuh er en moderne fortolkning af en klassisk arkitektlampe, og med dens simple og elegante formsprog passer den perfekt ind i både den moderne, og klassiske indretning.

Se hele Yuh-serien her

Design
GamFratesi for Louis Poulsen