Chors

Chors er et polsk designerbrand, som er kendt for at skabe designs, der er innovative og æstetiske. I et samarbejde med den unge arkitekt Piotr Kalinowski har de skabt lampeserien Ambiente. Ambiente er helt i tråd med Chors mål om at skabe optimal belysning, som også er lækkert for øjet. Motivationen for Chors er at møde deres kunders behov, og opfylde deres ønsker til belysning. De arbejder med spændende teknologi, som hele tiden forbedres for at få den bedste kvalitet. Brandet Chors, og designerne bag er af den overbevisning at kun produkter lavet med omhu kan være smukke.
FLASK ON Loftlampe Black - Chors
Vejl. pris DKK 1.539,00
Varen er på lager online
Viser 1 ud af 1 produkter

Ambiente – en lampeserie fra polske Chors

Den smukke og skulpturelle lampeserie Ambiente er designet af polske Piotr Kalinowski. Han er uddannet arkitekt fra Wroclaw og ejer brandet MIXD.

Piotr Kalinowski har specialiseret sig i indretning til hoteller, og Ambiente har da også lidt inspiration herfra.

En populær lille lampeserie, som med sit skulpturelle og moderne udtryk vil passe perfekt ind i hjemmet hvor indretningen er velovervejet, og æstetikken i fokus.
Med en kombination af cirkulære former i 3 forskellige størrelser placeret på en helt lige stang får Ambiente lamperne et dynamisk udtryk.