IP44.de

Historien om IP44.de starter med et plausibelt spørgsmål: Hvorfor skulle lamper til udendørs brug, ikke være lige så æstetiske som dem til indendørs brug? På bagrung af denne problemstilling, blev den første IP44.dk udendørslampe designet, for mere end 25 år siden og samtidig blev IP44.de grundlagt. Belysningsvirksomheden fik sit navn, efter den fælles branchestandard 'IP44', som er væsentlig for den første lampe; At et armatur er robust og velegnet til udendørs brug.
Viser 5 ud af 5 produkter

Historien begynder i 1993

De bliver fortsat produceret og designet i Tyskland og kan med god samvittighed, bærer kvalitetsmærket; "Made in Germany". De har siden starten haft stor succes, hvilket ifølge dem selv, skyldes den ekstraordinære æstetiske design kombineret med perfekt funktionalitet. Bland udvalget af IP44.dk lamper, finder man udendørslamper som spot, væglampe, pullert, havelampe på spyd og spot til nedgravning. Der er med andre ord, rig mulighed for at få et fantastisk lys i både haven, indkørslen og på terrassen – med skønne lamper fra IP44.de

Gennem tre generationer havde Bernd Schmalhorsts familie forhandlet belysning og gennem alle tre generationer var de stødt på det samme problem; når det kom til udendørs belysning, var der ikke noget produkt på markedet, som de kunne anbefale. Som en løsning på problemet, producerede Bernd Schmalhorst, ved hjælp af familiens egne ressourcer, den første æstetisk smukke lampe til udendørs belysning.

Efter kort tid, besluttede han sig for at arbejde sammen med forskellige erfarne designere, med meget individuelle idéer og koncepter indenfor belysning. Samarbejdet gav hurtigt firmaet den første designpris, som siden dengang er blevet til mange flere. Gennem årene har IP44.de også gjort sig bemærket i arkitektverdenen, hvor de i tæt samarbejde med arkitekter og planlæggere, har stået for belysning på flere offentlige projekter verden over. Deres løsninger indenfor udendørs belysning, er lige så smukke som de mest fremragende lamper i hjemmet.

I samarbejde med nogle af de erfarne designere, der støttede IP44.de i starten, er flere af deres produkter fra dengang, blevet udviklet til bedre produkter i dag. Blandt anden den minimalistiske Gap væglampe af Klaus Nolting og Shot Havelampen af Sebastian Büscher. Den populære Shot, er en yderst vellykket lampe, der er formet som en kanonkugle. Det startede som en udendørs bord-/gulvlampe, men fås i dag som væglampe, samt en version på spyd, som er særligt velegnet som bedlampe – naturligvis med den effektive og holdbare LED-teknologi.

I dag er IP44.de både ung, progressiv og konservativ på én gang. Konservativ med hensyn til deres kvalitetsstandarter og produktdetaljer, mens deres teknologi er avanceret og deres historie stadig er ung.