Piffany

Bordlampen Mr Wattson fra Piffany er sjov! Udformet som en lille hjælper der med sit fleksible hoved kan lyse i alle retninger og som derfor kan placeres overalt hvor du mangler justbart lys – som soveværelset, hjørnet i stuen, reolen eller i gangen.

Mr Wattson er både godt design og gode materialer. Han er produceret i asketræ og aluminium og fås i 7 forskellige farver. Vælg klassiske farver som hvid, sort eller brun for et roligt udtryk eller prøv de sjove retroinspirerede farver som orange, tiffany green eller chiltern green.

Benene kan – lige som hovedet – justeres og du kan enten lade Mr Wattson sidde på reolen og kigge ud eller sætte ham flat ned på bordet. Uanset hvilken farve og position du vælger din Mr Wattson skal have, er han en fantastisk lysende hjælper i hjemmet.  
Mr. Wattson Bordlampe Smoked Ash/Matt Black - Piffany Copenhagen
Før DKK 999,00
Spar DKK 204,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Mr. Wattson Bordlampe Desert Green - Piffany Copenhagen
Før DKK 999,00
Spar DKK 204,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Wattson Pendel Fashion Black - Piffany Copenhagen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Mr. Wattson Surfboard Wood Stand for Mr.Wattson - Piffany Copenhagen
Før DKK 749,00
Spar DKK 154,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Wattson Pendel Old Havana Blue - Piffany Copenhagen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 28 produkter

Bordlampe inspireret af vintage biler


Mr Wattson er inspireret af klassiske vintage biler. En række af de syv forskellige farver lampen fås i refererer til specifikke biler. Eksempelvis er den hvide farve inspireret af Rolls Royce, Jaguar og VW, mens lampen i tiffany green er inspireret af Chevrolet Cadillac og Citroen DS. Bilreferencerne ses også tydeligt i lampens design. Lampens hoved minder om vintage bilernes forlygter og lyskilden giver en fokuseret kegleformet belysning.  

Sjovt og legende design


Mr Wattson er produktet af et ønske om at kunne tilbyde kreativt og innovativt design. Ønsket er at designet både skal være sjovt og samtidig nytænkende. Der er naturligvis heller ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Lampen er virkelig inspirerende og et stykke interiør som hurtigt fanger enhvers opmærksomhed.
Mr Wattson kan bruges overalt i hjemmet fordi belysningen er fleksibel og justbar. Bare drej hans hoved og indstil lyset i den retning du skal bruge det.