Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Designlite har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefonnummer
• Betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 5 år, iht. Bogføringsloven]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, Postnord eller DSV med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@designlite.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Indsamlingen af personlige oplysninger

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på Designlite sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Designlite indsamler informationer fra brugere fra tre kilder:

•Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.
•Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mailadresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb, mærker og hyppighed. Herunder transaktions-mails, f.eks. ordrebekræftelse & forsendelsesbekræftelse.
•Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation, herunder e-mails, f. eks. åbningsrate, klikmønster og interesseområde.

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:
•Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og kundeklub.
•Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til en ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.
•Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web og e-mail.
•Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Designlite, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse, udvikling af nye funktioner og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders foretrukne produkter.
•Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre en rimelig risikovurdering.
•Lovgivning. For at overholde den til enhver tid gældende lovgivning.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger Quickpay, og til håndtering af dine køb Myaccumulo fra MCB i Holstebro.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Statistik værktøj

Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistik om brugen på Designlites website, og til at give dig en bedre oplevelse.

Tredjeparts cookies

Designlite bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies ved at følge dette link: youronlinechoices.com

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Designlite, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger Google Analytics til dette. Du kan også fravælge Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring/re-targeting

Designlite arbejder sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Digital Advisor, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, skal du kontakte os på info@designlite.dk

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Designlite.dk
Jeppe Schous Gade 9
7500 Holstebro
Tlf.: 97 42 04 76
E-mail: info@designlite.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Designlites behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Top kategorier
Top designere
Top brands

Åbningstider


Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice


Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0