Globen Lighting

Globen Lighting blev etableret i 1984 af Anders Hall. Fra at være en lille virksomhed er Globen Lighting nu en af industriens største spillere. Globen Lighting lover at blive ved med at tænke kreativt, og vil i fremtiden bibringe endnu flere spændende belysningsideer, hvor det unikke kombineres af design, funktionalitet og følelser.

Fra Globen Lighting finder du lamper som udfordrer den traditionelle lampe, hvor designet er tænkt til tidens trend, og til dig som gerne vil skabe dit eget udtryk, og som elsker en anderledes og spændende indretning.

En lampe er mere end blot lys


For Globen Lighting er lamper ikke blot en lyskilde – de er meget mere! En lampe kan forandre og forme humøret. Hver dag lyser din lampe fra Globen Lighting op i aftenens mørke og opfrisker humøret med både sit lys og sit finurlige design. Globen Lightings lampekollektion opfordrer til at lade ideerne blomstrer og inspirerer dig til at være endnu mere kreativ i din indretning.
Flere af Globen Lightings lamper er tiltænkt som mere end blot belysning. Eksempelvis er Pendel mini hole en lampe der både lyser smukt i rummet og samtidig er den designet til at du selv er kreativ og sætter dit personlige præg på lampen. Du bestemmer nemlig selv hvad du vil dekorere lampen med.

Moderne og skæve lamper


Med en lampe fra Globen Lighting kan den skæve og kreative indretning begynde. Brandets lamper er meget dekorative og passer rigtig godt ind i den moderne indretning hvor en lampe gerne må være lidt anderledes.