Nyta

Nyta er et ungt tysk brand inden for belysning, der arbejder ud fra ønsket om at skabe lamper, der er en fryd for øjet, tilføjer æstetik, men samtidig smelter sammen med den øvrige indretning i hjemmet. Lamperne skal derfor være dekorative og æstetiske, men uden at fange alt opmærksomhed i rummet. De skal komplementere og ikke differentiere sig fra hjemmets øvrige interiør. Lad dig derfor inspirere af vores håndplukkede udvalg af Nyta lamper, der byder på dekorative lamper til hjemmet, der vil tilføje en æstetisk detalje til din indretning.  
Tilt Væglampe Hvid - Nyta
Vejl. pris DKK 4.500,00
Vælg variant for lagerstatus
Tilt Pendel Grå - Nyta
Vejl. pris DKK 3.863,00
Vælg variant for lagerstatus
Tilt S Pendel Grå - Nyta
Vejl. pris DKK 2.841,00
Vælg variant for lagerstatus
Viser 11 ud af 11 produkter

NYTA tilt lampe


Tilt lampen fra NYTA har vundet flere internationale designpriser for sin funktionelle belysning. Formålet med Tilt lampen er at give et godt og fleksibelt lys. Lampens lys kan indstilles ved at kippe selve lampen. I centrum er funktionen. Af samme årsag er Tilt lampens design minimalistisk og nem at tilføje i et hvilket som helst rum hvor belysningen skal være i fokus. Til tilt-serien hører pendler i to udformninger samt en væglampe. Alle NYTAs lamper fås i klassiske farver som hvid, grå og sort.

Prisvindende lampedesign


NYTA har vundet mange designpriser for flere af brandets lamper. Blandt andet vandt den tyske designtrio bag NYTA i 2013 den danske formland Upgraded design pris. Den seneste pris vandt NYTA i 2018. Med NYTAs passion for at skabe et behageligt og funktionelt lys er det velfortjent at brandet har vundet de mange internationale designpriser.