LAMPE GRAS
7 stk

Lampe Gras

Bernard-Albin Gras producerede i 1921 en række lamper, der især skulle bruges på kontorer og andre industrielle miljøer, og producerede i sin tid ’Gras’-lampen, som skulle komme til at blive en stor og populær klassiker. 6 år senere, i 1927 blev patentet til at producere Gras lampen opkøbt af en virksomhed, kaldet Raven, som herefter påbegyndte produktionen af lamperne. Lampen blev især populær, fordi den havde et smukt og enkelt udtryk, og var hverken svejset eller skruet sammen i samlinger. Det gjorde også designeren Bernard-Albin Gras til én af det tyvende århundrede mest nytænkende designere.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Unikke samlerobjekter

En Lampe Gras er i dag et stort samlerobjekt for mange samlere over hele verden. De søger at få fingrene i en af de originale lamper designet af selveste Gras. Hvis du også elsker Gras lampen, så har du mulighed for at få fingrene i en på vores hjemmeside. Vi har et stort udvalg af nyproducerede Gras lamper, som kommer i et væld af farver og i forskellige former. Den populære lampe fås både som stander-, væg-, loft- og bordlampe, som vil pryde ethvert hjem med dens klassiske look. Udover at være klassisk har den også et efterspurgt moderne og industrielt look, som især trender på markedet lige nu, men som med garanti altid vil være en speciel klassiker til hjemmet. Selvom Gras lampen er en klassiker, har den alligevel et sjovt og anderledes præg. Lampen kan derfor både fungere som en sjov detalje over sofaen, over skrivebordet eller tilføje den sidste detalje over spisebordet. Med mange farver at vælge i mellem vil der med garanti være en lampe, der passer helt perfekt ind i din indretning og dit hjem. Tag endelig et kig på vores store udvalg herunder og se, om du skal eje en Lampe Gras.

Du kan også gå på udkig i vores udvalg af designerlamper, der byder på mange klassiske designs, der præger tidens boligindretningstrends.

Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0