VÆGLAMPER

Hos Designlite finder du et stort og bredt udvalg og med garanti den væglampe der falder i din smag. Vi har væglamper til alle typer og lejligheder.

En væglampe bruges ofte som bred diffus belysning hvilket vil sige, at den skal kunne lyse et større område op, i modsætning til fx. en bordlampe eller et spot. Væglampen kan være tiltænkt som sengelampe, læselampe, gangbelysning eller til køkkenet over arbejdsbordet. En lampe kan give mange udtryk og med den rette lampe bliver hjemmet en tand mere personligt.

Udover at være praktisk, kan væglamper også være æstetiske.
Vi har mange forskellige former, størrelser og mærker. Så finder du ikke den lampe til væggen, du søgte, så send os en mail og vi kan næsten med garanti skaffe den til dig!

Vi er autoriseret forhandler, så hos os er der fuld garanti på hver en væglampe på webshoppen.
Arum Tall Væglampe Cashmere - Ferm Living
Før DKK 2.999,00
Spar DKK 604,00
29-04-2021
Le Klint Sax 224-6/17 - Le Klint
Før Fra DKK 4.295,00
Spar DKK 860,00
Vælg variant for lagerstatus
Astoria Væglampe Stål - Globen Lighting
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Archi W1 Væglampe Maple Red - NORDIC LIVING
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Flex Væglampe Sort - Markslöjd
Før DKK 289,00
Spar DKK 84,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Væglampe Black - Hübsch
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Flex USB Væglampe Sort - Raxon
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Valencia Væglampe White - Markslöjd
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Bird Lamp Looking Left Væglampe Sort - Seletti
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Væglampe Green - Hübsch
Forventet på lager om: 3-5 dage
Romeo Babe W Væglampe Glas - Flos
Før DKK 1.900,00
Spar DKK 380,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 1056 produkter

Æstetiske og funktionelle væglamper

Æstetik og funktionalitet bliver samlet i ét, når du køber din væglampe hos Designlite.dk.
Hos Designlite.dk er vores mission at give dig den bedste mulighed for at finde lampen til  netop dit hjem. Det kræver en væglampe, som både er smuk at se på, og som samtidig opfylder dine krav til belysning.

Væglamper er en alsidig lampe, som kan bruges i mange forskellige rum. Hvad end det er som læselampe ved sengen eller som arbejdslampe ved skrivebordet, så giver en væglampe dig mulighed for at sætte lys og fokus på netop dét, du ønsker. Mange væglamper har også den funktion, at du kan rotere skærmen og flytte belysningens midtpunkt, alt efter hvor du har brug for ekstra lys i rummet. Dette er enormt smart, hvis du bruger en væglampe i stuen, hvor du både har mulighed for at bruge din væglampe som læselampe eller som bred, diffus lampe.

En lampe skal være mere end funktionel


Når du har en lampe som kommer så meget i brug, og dermed i fokus, skal det æstetiske også være på plads! Derfor er udvalget hos Designlite.dk bredt, og vi forsøger at imødekomme din personlige stil på bedst mulig vis. Med en væglampe har du mulighed for at sætte et ekstra personligt præg på hjemmet og samtidig skabe den bedste belysning.

Vælg eksempelvis et organisk materiale som træ, og skab hygge og liv. Trælamper matcher ofte den nye nordiske og mere minimalistiske stil rigtig godt, samtidig med at valget af materiale tilføjer utrolig meget varme og stemning til rummet.

Mange designere og producenter har arbejdet med væglamper gennem tiden, og har brugt mange timer ved tegnebordet. Leder du også efter en perfekte arbejdslampe til skrivebordet? Så er en arkitektlampe måske løsningen. Ikonisk, klassisk og tidløs i deres design, uanset hvilken væglampe du ender med at gøre brug af.