Returnering ved fortrydelse

Har du fortrudt dit køb, og ønsker du at returnerer din ordre eller dele af den bedes du anvende det link du modtog i en mail ved din bestilling.

Når du gør brug af din fortrydelsesret, som er 100 dage, skal du selv betale for returneringen. Vi anbefaler at du returnerer på samme måde som du har modtaget fra os. Dette for at sikre at pakken ikke tager skade, og at du har sporing på din returforsendelse.

Når du har anvendt linket og oprettet din returnering vil du snarest modtage et returlabel fra os. Vi vil fratrække prisen for returlabel fra dit tilgodehavende hos os.

Bemærk! Pakken skal returneres til Designlites adresse - pakker der bliver sendt til posthus eller pakkeshop, bliver ikke afhentet.

Pak lampen forsvarligt ned, og genbrug gerne det emballage vi har sendt din ordre i.

OBS
Originalemballagen må ikke beskadiges. Derfor frarådes det at der bruges gaffatape, eller klistres labels direkte på originalemballage. Brug kun klar tape.

Er originalemballagen beskadiget forringes lampens værdi, og en vurdering fra os vil kunne medføre at vi refunderer et mindre beløb end det oprindelige tilgodehavende.

Returadresse
Designlite
Odinsvej 6 - Port 32-35
6950 Ringkøbing