Louise Campbell

Hos danske Louise Campbell er det feminine i fokus. Med et skarpt øje for design formår hun at levere flotte og unikke lamper i et særpræget design, der altid er tilført et feminint touch. Derfor finder du i hendes flotte sortiment mange modeller med mønstre og udskæringer, der tilfører noget romantisk til hvert design. Hos Louise Campbell er hver detalje nøje udført med fokus på at skabe et design, der med sine unikke finesser tilfører noget særligt til et hjem, der mangler et feminint præg. Er du tilhænger af en romantisk og feminin indretning, vil Louise Campbells pendel lamper med sikkerhed skabe den sidste detalje, der fuldfører udtrykket i dit hjem.
LC Shutters Pendel Hvid - Louis Poulsen
Vejl. pris DKK 5.150,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Viser 2 ud af 2 produkter

Energisk designer med forkærlighed for det feminine

Louise Campbell er kendt for at være legende og eksperimenterende med designs og nye materialer. Hun formår at kombinere skandinavisk rationalisme med femininisme, der smelter sammen i unikke designs med feminine detaljer.

Med en baggrund som designer fra Danmarks Designskole har hun formået at opbygge et stærkt brand, der er foretrukken blandt mange modebevidste danskere. Et navn der blev markeret via hendes ansættelse hos Louis Poulsen, for hvem hun har designet Campbell Pendlen i 2005, der medførte en design award. Hos Louise Campbell får du derfor en flot og designfuld lampe, der skiller sig elegant ud fra mængden og tilføjer noget unikt til hjemmet. Hendes designs er moderne, men stadigvæk tidløse, da hun formår at benytte materialer, der kan tilføjes til mange skiftende trends og tendenser. Tag derfor et kig på vores skarpe udvalg af Louise Cambells flotte lamper, hvor du finder moderne lamper med et feminint præg. Her finder du nemt inspiration til indretningen. Du kan også søge inspiration i vores store udvalg af designlamper, der byder på mange klassikere. Her vil du med sikkerhed falde for en tidløs klassiker.