&Tradition
4 stk
45 stk
12 stk

&Tradition Cph

And tradition Copenhagen er et dansk brand, der producerer belysning og interiør i et klassisk, nordisk design. Med en lampe fra &tradition Copenhagen får du ikke bare en lampe, der kan lyse dit hjem op, men også et gennemtænkt og elegant design. Uanset om du er på jagt efter en bordlampe, en loftslampe eller væglampe, finder du modeller i &tradition Copenhagens udvalg, der passer ind i det stilbevidste, nordiske hjem.

Elegant belysning med detaljer

Alle modellerne fra &tradition Copenhagen er skabt med sans for detaljen og fokus på både funktionalitet og design. I &tradition Copenhagens sortiment finder du blandt andet den kendte og stilrene FlowerPot, som er udviklet af Verner Panton. FlowerPot er kendetegnet ved dens enkle og runde udformning. Den fås i flere forskellige farver som eksempelvis hvid, sort og messing, og lampen fås i flere forskellige udgaver, blandt andet en bordmodel og i flere modeller til at hænge i loftet. FlowerPot passer ind i et enkelt og klassisk hjem, hvor der er lagt væk på nordisk design og funktionalitet.

I sortimentet finder du desuden den elegant Spinning Pendel lampe, som er kendetegnet ved dens enkle udformning i bløde former. Spinning Pendel er en elegant loftslampe, der fås i flere forskellige størrelser og farver, så du kan vælge præcis den, der passer bedst til dit hjem og din indretning.

Blandt de mange elegante modeller fra &tradition Copenhagen finder du lamper, der er mundblæst efter traditionelle metoder. Det giver et elegant og gennemført udtryk og kan bruges til at give din indretning ekstra belysningsdetaljer. Er du på udkig efter en unik lampe, der vil dekorere i dit hjem, kan du med fordel gå efter en &tradition lampe.

Du er også velkommen til at tage et kig på vores mange mærker, der byder på flotte designs for enhver smag.  
Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0