Normann Cph
Amp
Mærker

Normann Cph

Hos danske Normann Copenhagen dyrkes det simple, enkle og tidløse design – men med fokus på at ramme nutidens trends og tendenser. Herved arbejdet det danske designbrand med at skabe designs, der passer ind i tidens trends, men overlever de skiftende tendenser grundet det simple og enkle udtryk, der præger deres flotte interiør.  

Normann Copenhagen blev dannet i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen og er sidenhen blevet en succes på verdensplan. Deres brede sortiment byder på møbler, belysning, og accessories til hjemmet. Fællesnævneren for alle kollektioner er det simple design, der gør at Normann Copenhagens møbler og lamper matcher ind i mange moderne hjem og kan kombineres med forskellige stilarter.

Bredt og stilfuldt udvalg

Trods et fokus på det simple udtryk formår Normann Copenhagen at designe lamper, der appellerer til en bred målgruppe. I deres sortiment af Normann Copenhagen lamper finder du modeller, der leger med robuste og lette materialer. Du kan derfor både finde lamper i lette og robuste materialer, samt designs der kombinerer det robuste med det lette. Uanset om du søger efter en pendel lampe, væglampe eller bordlampe, finder du dekorative modeller ved Normann Copenhagen.

Lad dig derfor inspirere af vores håndplukkede udvalg af Normann CPH lamper, hvor du finder nogle af Normann Copenhagens bestsellers. Her finder du lamper, der vil dekorere dit hjem med et enkelt og simpelt udtryk – selv når boligtrenden skifter udtryk.

Byder Normann Copenhagen ikke på den lampe, du søger til dit hjem, kan du gå på udkig i vores store udvalg af designerlamper, der byder på flotte lamper i et tidløst design. Du kan også finde en oversigt over de mange mærker, vi forhandler. Her finder du dekorative indendørs- og udendørs-lamper, der matcher forskellige hjem og stilarter.  

Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0