Marset
Mærker

Marset

For producenten Marset - Barcelona handler det om mere end lamper - det handler også om selve lyset.
Det at skabe en dejlig atmosfære og skabe forbedret livskvalitet for kunderne, er det vigtigste for Marset.
Fejlfri moderne lamper i første klasses design kendetegner produkter fra Marset.

Marset er en familie virksomhed i Spanien, som blev dannet i 1940'erne. De har gennem årene erhvervet sig mere og mere erfaring, hvilket i dag har udviklet sig til en forrygende forretning.

Se de smukke lamper her:

Elegance og futurisme til hjemmet

Hos spanske Marset er design i fokus i alle aspekter, når der produceres dekorative lamper til moderne hjem. I design og produktionsprocessen gås der således ikke på kompromis med designet til fordel for den gode belysning. Designet er nemlig det essentielle. For Marset handler lamper ikke kun om praktik. Lamper skal være mere en praktisk interiør – det skal tilføje noget unikt og æstetisk til hjemmet, samtidig med at det giver belysning i rummet. Er du på udkig efter en flot, dekorativ og designfuld lampe, der skiller sig ud i din indretning, er Marset det rette valg. Her finder du både farverige og neutrale standerlamper, loftslamper og bordlamper, hvor fællesnævneren er det futuristiske design.

Med Marset kan du derfor få god belysning indpakket i et design, der skiller sig dekorativt ud. Med deres elegante formsprog og innovative designs er du garanteret en lampe, der vil tilføre noget unikt til din indretning. Gå derfor på udkig i vores håndplukkede udvalg, hvor du finder flotte lamper til hjemmets mange rum.

Foretrækker du klassiske og tidløse design, kan du med sikkerhed finde inspiration i vores udvalg af designerlamper, der byder på mange klassiske designs.    

Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0