Philips Hue

Philips Hue er dæmpbar belysning med en masse muligheder. Philips Hue består af lamper og løse lyskilder. Find vores udvalg af lyskilder her: Philips Hue lyskilder Med Philips Hue kan du skabe din egen scene i hjemmet. Det hele styres nemt via en app på din smartphone, tablet eller trådløse Hue kontakter. Indstil dine Philips Hue lamper, så de tænder automatisk på et bestemt tidspunkt. Skift mellem et koldt lys, som er ideel til arbejdsbelysning og et mere varmt hygge lys.
Viser 24 ud af 45 produkter
Når du skal i gang med Philips Hue er det vigtigt at du starter med et StartKit, heri findes Hue Bridgen, som er hjernen bag den intelligente belysning.
Find Philips Hue Startkit her: Philips Hue Startsæt

Leg med Philips Hue, og skab et lyserødt prinsesseunivers, eller en smuk solopgang med et strandtema.

Philips Hue light
Hos Designlite finder du et kæmpe stort univers af lamper og tilbehør, der både skaber et godt lys men i høj grad også bidrager til noget æstetik i hjemmet. En lampe er nemlig ikke kun en lyskilde, men i høj grad også en den af indretningen, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan din næste lampe skal se ud. Philips er et Hollandsk brand, der i mere end 120 år har designet og produceret innovative løsninger og teknologier i forsøget på at skabe øget livsglæde for alle typer mennesker. Philips Hue er dæmpbar belysning med en masse muligheder. Her kan du skabe din helt egen scene derhjemme og det hele kan nemt styres via en app på din smartphone, tablet eller trådløse Huekontakter. Du kan indstille dine lamper, så de tænder automatisk eller på et bestemt tidspunkt, samt skifte imellem koldt arbejdslys og et varmt hyggelys.

Philips Hue lamper, bridge og light strip
Er du altså på udkig efter en lampe med smarte funktioner du ikke før har været vant til, så bør du se nærmere på Philips Hue. I vores udvalg her hos Designlite finder du flere forskellige modeller og designs. Du kan både finde spots på skinner, bordlamper, pendler og væglamper, og fælles for dem alle er at de er dæmpbare og skaber lige præcis det lys, du har brug for. Uanset om det er til skrivebordet, sofabordet, læsehjørnet eller køkkenet. Yderligere er designet fra Philips Hue klassisk og uden for mange detaljer, og det gør det muligt at placere lamperne nærmest hvor som helst, da de er diskrete, men stadig utroligt flotte. Vælg en lampe i sort eller hvid, eller gå color-crazy med en flytbar bordlampe, der kan skifte farve. Med lamper fra Philips hue kan du lege med farverne i rummet ved at vælge og kombinere forskellige slags Philips Hue E14 pærer. På denne måde kan du opnå en helt unik og personlig lampe, som dine gæster med garanti vil misunde dig for.

Philips Hue starter kit
Trænger dit hjem til at blive fornyet med en ny lampe, så er du altså landet på den helt rette side. Hos Designlite tilbyder vi et væld af gode brands såsom Louis Poulsen, Le Klint og Tom Dixon. Når du skal i gang med en lampe fra Philips Hue, så er det vigtigt, at du starter med et Start Kit. Denne pakke lader dig nemlig komme godt i gang med installeringen og brugen af lyset igennem app’en. Leg med Philips Hue, og skab et lyserødt prinsesseunivers, eller en smuk solopgang med et strandtema. Når du shopper er i vores webshop får du altid levering i løbet af kun 1-2 hverdage, og yderligere tilbyder vi fri fragt, hvis du køber for mere end 499,- kr. Går du altså og drømmer om en lampe fra Philip Hue, så skynd dig at bestille din favorit hjem i dag.