Rotaliana

Hos italienske Rotaliana er kreativitet og innovation i fokus når der designes nye dekorative lamper til det moderne hjem. De spændende og nyskabende lamper har vundet stor indpas hos den generelle befolkning der foretrækker Rotalianas nyfortolkninger af arketypiske lampedesigns. At videreudvikle på klassiske lampemodeller er nemlig i fokus hos Rotaliana.

Via et tæt samarbejde med en række internationale designere med forskellig kulturelle baggrunde, der tilfører noget særligt til lampernes designs, formår Rotaliana at tilføre kreative og innovative lamper til deres moderne udvalg af lamper.
String W0 Væglampe Alu/Orange Elastik - Rotaliana
Før DKK 2.595,00
Spar DKK 650,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Luxy Bordlampe T1 fra Rotaliana
Før DKK 2.650,00
Spar DKK 745,00
Vælg variant for lagerstatus
Luxy Væglampe W2 fra Rotaliana
Før DKK 2.795,00
Spar DKK 700,00
Vælg variant for lagerstatus
Luxy Loft-/væglampe H0 fra Rotaliana
Før DKK 1.595,00
Spar DKK 450,00
Vælg variant for lagerstatus
Luxy Bordlampe T2 fra Rotaliana
Før DKK 3.195,00
Spar DKK 800,00
Vælg variant for lagerstatus
Luxy Loftlampe H1 60cm fra Rotaliana
Før DKK 1.850,00
Spar DKK 465,00
Vælg variant for lagerstatus
Goccia H1 Pendel lampe fra Rotaliana
Før DKK 3.295,00
Spar DKK 925,00
Vælg variant for lagerstatus
Luxy Skærm fra Rotaliana
Vælg variant for lagerstatus
Viser 20 ud af 38 produkter

Klassiske lamper med et kreativt touch


Her på siden finder du et håndplukket udvalg af de moderne Rotaliana lamper, der byder på enkle og farverige modeller. Fælles for lamperne er, at de tager udgangspunkt i et klassisk design, men tilføjer forskellige kreative detaljer. Det skaber et nyt udtryk. Gå derfor på udkig i vores italienske designlamper hvor du nemt finder en model der vil dekorere i dit hjem.
Byder vores Rotaliana sortiment ikke på det design, du ønsker, kan du lade dig inspirere af vores mange mærker, der byder på mange klassiske og moderne lamper. Her finder du nemt en lampe, der opfylder dine ønsker i forhold til funktionalitet og design.

Luxy og String - en moderne arkitektlampe


Luxy og String serierne er moderne fortolkninger af den klassiske arkitektlampe. Deres funktionelle belysning og fleksibilitet gør begge serier meget brugbare som både læse- og arbejdslamper. Luxy fås i flere materialer og med skærme i forskellige farver. En lampe hvor du virkelig har mulighed for at vise din personlige stil. Lamperne i String-serien har en elastik fastmonteret hele vejen fra selve lyskilden og ned til foden. Det giver lampen et spændende udtryk. Der medfølger forskellige farver elastik til lamperne - vælg den farve du bedst kan lide og skift ud når du trænger til forandring.