Cozy Living


Det danske brand Cozy Living blev grundlagt i 2012 med et ønske om at designe interiør, der skabte hygge i hjemmet. Med fokus på materialer og æstetik, bærer designet præg af nordiske rødder. Der er lagt vægt på de mindste detaljer i deres kollektion, som breder sig over puder, møbler, brugskunst og ikke mindst lamper.

Hos Designlite forhandler vi Cozy Living lamper, hvor den gennemgående sans for farver og materialer, binder hele udvalget sammen. De varme farver, gyldne metaller, bomuldsskærmen og marmor er gennemgående i deres designs, hvor de skaber smukke kontraster, der passer perfekt i den nordiske indretning. Cozyness is happiness!
Gertrud/Ella Bordlampe Desert/Beige - Cozy Living
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Lulu Bordlampe Forest Green/Marble - Cozy Living
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Lulu Bordlampe Cantaloupe - Cozy Living
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Lulu Bordlampe Rouge - Cozy Living
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Abbie Mini Bordlampe Sandstone - Cozy Living
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 23 produkter

Fokus på tidens farver, luksuriøse materialer og den nordisk stil

Man kommer ikke udenom at marmor er og bliver et efterspurgt materiale i indretningen. De fleste ved at marmor er et holdbart materiale, der giver et eksklusivt look i hjemmet og at det naturlige materiale er helt unik i sit mønster. Den smukke marmor-fod, der ses på nogle af Gertrud/Asta, Gertrud/Ella og Lulu lamperne, trækker opmærksomhed til lampen, giver lampen et luksuriøst udtryk og er yderst holdbar. Vi ønsker fortsat at trække naturens materialer med ind i indretningen, for at skabe den afslappende atmosfære vi forbinder med udelivet. Især i den nordiske stil, spiller naturen en stor rolle og de naturlige materialer passer derfor perfekt ind i Cozy Livings mission, om at skabe design til den afslappende og nordiske indretning.

Den simple og klassiske lampeskærm i bomuld, står i blød kontrast til det hårde marmor. Den er ligesom resten af kollektionen udført i nogle af tidens mest trendy farver; Rouge, Cherry, Seagrass, Mint og de mere neutrale Caramel og Beige. Med detaljer i messing lever lamperne helt op til tidens tendenser – den gyldne messing-farve giver varme til designet, der igen giver et roligt og indbydende udtryk i hjemmet.