Martinelli Luce

Det italienske belysningsbrand Martinelli Luce blev grundlagt af designer Elio Martinelli tilbage i 1950. En virksomhed, der dengang og i dag er blandt Italiens mest innovative og eksperimenterende belysningsproducenter. Igennem årene har virksomheden samarbejdet med flere italienske designere, som har givet dem et interessant sortiment, som er minimalistiske og moderne. Grundlæggeren Elio Martinelli er i sin formgivning af lamper stærkt inspireret – og fascineret af naturen og simple geometriske former. Martinelli Luce er en familieejet virksomhed, som nu bliver drevet af 3. generation.
Viser 24 ud af 40 produkter

Matinelli Luce masterpieces

I det store sortiment af lamper finder du en række masterpieces blandt andet den kendte Pipistrello lampe, som nærmest er helt majestætisk i sit udtryk. Bordlampen er designet af Gae Aulenti tilbage i 1965, og er i dag et vaskeægte designobjekt, som er repræsenteret på designmuseer verden over.

I Martinelli Luce sortimentet finder du også Cobra bordlampen. En bordlampe, der har noget retro over sig, men som samtidig er super moderne i sit udtryk.