Herstal
Mærker

Herstal

Herstal har bestået i mange år under samme navn, stolte familietraditioner og værdier, hvilket gør virksomheden til et toneangivende lampebrand. Det er traditioner, værdier og visioner, som har båret Herstal succesfuldt gennem 80’erne, 90’erne og op til i dag. Herstal bestræber sig nu, såvel som tilbage i 80’erne, på at fremhæve lysets kompetencer i rummet, følge med i den tekniske udvikling og lade lyset være centrum for ethvert design. Det er netop dét, man får, når man pryder sit hjem med en lampe fra Herstal.

Herstal tænder det gode lys

Det erfarne brand formidler en tilbagevendende vision og begejstring for ’det gode lys’. Det gode lys er omdrejningspunktet for design, produktion og missionen i Herstal. Ved at udvikle lamper med øje for solid, nordisk funktionalitet blandet med et internationalt designudtryk, udfordrer Herstal konstant forventningerne til lys i det moderne hjem.

Hvad er ’et godt lys’? For Herstal handler det om konstant at skabe nye forventninger hos dem, der værdsætter kvalitetsbelysning i hjemmet. Ved at være innovativ i deres designs og kreativ med lysets muligheder, har Herstal formået at etablere et univers, der er genkendeligt og nyskabende på én samme tid. Brandets karakteristiske stil, der i 90’erne indebar wiresystemer, loftskinner og halogenspots, fokuserer i dag mere på klassiske silhuetter, minimalistiske løsninger og LED-teknologi. Det eneste, der ikke har ændret sig gennem årene, er passionen for at skabe innovative lampedesigns af upåklagelig kvalitet.  

Funktionelle lamper fra Herstal


Herstal sætter lyset i fokus. Lyset er omdrejningspunktet for alle aspekterne af deres designs. Herstal ønsker at videregive forståelsen af, hvad lys kan gøre, skabe og opnå i et hjem, og det gør de gennem deres designs. Lyset kan være med til at skabe rammen om den perfekte familiemiddag, en hyggelig læsestund i soveværelset eller måske madlavningen i køkkenet. Alle aspekter af hjemmet ændrer sig i takt med lyset, og det er netop den tilgang, Herstal har fokus på, når de designer lamper.

Hos Designlite.dk finder du et udpluk af Herstals enorme sortiment, som blandt andet tæller gulvlamper, væglamper og pendler i modellen Fico. Modellen er enkel og minimalistisk, men samtidig med på tidens trends med små messingdetaljer og kurvet facon, der giver den et varmt og stilrent udtryk. Denne model, som gulvlampe eller væglampe, har indbygget dæmp-funktion, hvilket er karakteristisk for Herstals lamper. Touch-systemet understreger, Herstals bestræbelser på at kombinere funktionalitet og design. Med en dæmpbar lampe kan man nemt tilpasse lysets styrke og placering i rummet alt efter, hvilken stemning man er ude efter. Lyset og lampen bliver så at sige en integreret del af rummet. Hos Designlite fører vi et hav af mærker, der alle kan bidrage med noget helt specielt til hjemmet. Tag et kig her.

Herstal hos Designlite


Her hos Designlite er det kunderne, smukt lampedesign og selvfølgelig lyset, der er i fokus. Med stor erfaring inden for lampeverdenen står vi klar til hjælpe dig med at finde den lampe, der ikke bare giver et godt lys men den helt rigtige stemning til dit hjem. Så du er sikker på at få bestilt den lampe, der skaber størst værdi for dig. Har du spørgsmål? Måske finder du svaret her og hvis ikke, så tøv ikke med at henvende dig til vores kundeservice her.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0