Mr Maria

Et design firma, som fortæller de bedste historier til børnene og udtrykker sig i en form, der både appellerer til børn og voksne. Mr Maria er hollandsk og har til huse i Amsterdam. Mr Maria består af Jannis Hak og Lennart Basker. De har sammen fremstillet de skønne børnelamper som bl.a. består af den skønne kanin Miffy. En designfilosofi med helt rene linjer – uskyldige og varme kreationer, der er egnet til ethvert interiør. For børn i alle aldre – lamper som hurtigt bliver børnenes bedste ven. Se de skønne lamper nedenfor.

Miffy - mere end en lampe


Mr Maria har skabt Miffy. En sød og blød kaninlampe. Den er lavet i et blødt silikonemateriale og oplades ved hjælp af usb. Lampen kan derfor tages fra strømforsyningen og børn kan nemt kramme og lege med Miffy. Miffy er mere end blot en lampe.

I Mr Marias serie af lamper til børneværelset findes blandt andet også bjørnen Brown, elefanten Anana og isbjørnen Nanuk. Miffy og flere af de andre sjove lamper findes i flere forskellige størrelser. De forskellige lamper kan kombineres på børneværelset og give børn mulighed for at lege med flere af figurerne sammen.

Lamper til børneværelset


Mr Marias lamper er designet til børneværelset. Lampernes lys er mildt og blænder ikke.  Designet gør hurtigt en Mr Maria lampe til en del af indretningen og den bidrager til at børn (og voksne) kan udfolde deres kreativitet. En Mr Maria lampe indbyder til sjov og leg.