Muuto

muuto er den finske betegnelse for et ’nyt perspektiv’. Derfor er brandnavnet muuto rammende for det danske designhus, der har formået at anlægge et nyt perspektiv på skandinavisk design, når de skaber flot interiør til moderne hjem. Herigennem har muuto, trods sine få år på markedet, formået at markere sig som et foretrukket brand inden for boliginteriør. I deres sortiment finder man dekorativt interiør til hjemmet, der ikke kun består af lamper, men ligeledes byder på deres kendte knager, borde, sofaer, stole, tæpper og meget mere skandinavisk design.
Viser 24 ud af 236 produkter

Skabt af europæiske designtalenter

Den store succes er blandt andet skabt via et samarbejde med designtalenter fra Europa, der har fået frie tøjler til at udfolde deres kreative evner til fordel for forbrugeren, der får tilbudt designfulde produkter til gode priser. Hertil er deres lamper ingen undtagelse. muuto lamper er tegnet i forskellige former og farver med et særpræg fra den designer, der står bag det flotte og minimalistiske udtryk. Fælles for muuto lamperne er det simple og tidløse design. Du finder derfor nemt en flot muuto bordlampe eller loftslampe, der kan passe ind i forskellige stilarter og dekorere igennem mange år – selv hvis du vælger at ændre din indretning.
I muutos lampe-univers finder du farverige og neutrale modeller. Tør du sætte farve på hjemmet, men ønsker at gøre det på afdæmpet vis, vil muutos lamper være det rette valg. Med et muuto design kan du nemt tilføre dit hjem noget personlighed og kant, uden at det stjæler for meget af opmærksomheden. Muutos minimalistiske former og udtryk passer perfekt ind i et moderne skandinavisk hjem, hvor funktionalitet, håndværk og æstetik, ikke er fremmedord. Lad dig derfor inspirere af muutos flotte lamper, der kan skabe nyt perspektiv i det omfang, du ønsker det.

Skandinavisk minimalisme med nyt perspektiv


Muutos mange spændende kollektioner er alle karakteriseret af, at brandet har begge design-ben godt plantet i den skandinaviske designtradition. Nøgleord som funktionalitet, håndværk og ærlige udtryk går igen i deres designkollektioner. Det fremadskuende perspektiv er samtidig afgørende for muutos designidentitet, hvilket kommer til udtryk i de materialer og teknikker modellerne produceres i.
Et af muutos bedst sælgende produkter er E27 pendlen, der med sit enkle design rummer et utal af muligheder. Lampen, der udelukkende består af en fatning produceret i silikone og en stor pære, kan bruges over alt i indretningen – alene eller i klynger af flere. Den nøgne pære er et moderne bud på en lampe med et industrielt udtryk, og fungerer som et spændende indspark i indretningen. Brug den på børneværelset, som sengelampe eller måske over spisebordet i en stor gruppe af flere. Du kan også vikle ledningen om allerede eksisterende interiør i boligen og på den måde skabe din helt egen lampe. E27 pendlen fås i hele 14 forskellige farver, hvilket gør, at du kan skabe det farvespil, der passer ind i dit hjem. Få et overblik over udbuddet af muuto-pærer her og find den, der passer til din favorit pendel.  
Det industrielle udtryk går igen i flere af muutos lampserier. Unfold pendel lampen er en klassiker og et eftertragtet design. Muutos fortolkning af den industrielle designklassiker kommer i et raffineret materiale, der giver lampen et mere moderne og varmt udseende end den oprindelige industripendel havde. Unfold er produceret i et blødt silikonemateriale, hvilket gør den fleksibel, og giver lampen et yderst moderne udtryk. Lampen egner sig eksempelvis specielt godt til køkkenet, da den på grund af materialevalget, er nem at tørre af samtidig med, at den giver et behageligt lys. Med dette design og mange andre i muuto-familien kan man uden tvivl tale om, at brandets ordrette betydning – ’et nyt perspektiv’ – kommer til sin ret.