Mærker
GULVLAMPE
24 stk
56 stk
17 stk
71 stk
27 stk
3 stk

GULVLAMPE

God belysning i hjemmet er et must. Med en gulvlampe har du mulighed for at skabe det bedste lys i rummet, og kan samtidig nemt flytte rundt på lampen, hvis du har brug for den ekstra belysning i et andet rum. Derudover giver gulvlampen en hyggelig belysning. Netop derfor er gulvlampen ofte et foretrukken valg til sofahjørnet eller læsekrogen, hvor den skaber en hyggelig belysning.

Gulvlampen er derfor et foretrukken valg inden for belysning. Derfor har Designlite.dk samlet et bredt udvalg af gulvlamper i diverse designs og materialer, så vi sikrer os den bedste mulighed for, at du finder en lampe, som matcher din personlige stil. Gulvlamperne findes både i neutrale, diskrete og farverige modeller, som passer til de fleste hjem. Du vil derfor nemt finde en model, der matcher stilen i dit hjem. Ønsker du en gulvlampe med kant, så tiltrækker opmærksomhed i rummet? Så hold øje med designere som Tom Roussau eller Darø, der har fokus på skæve former og farver.  

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Gulvlamper for enhver smag - materialet præger udtrykket

Hos Designlite finder du gulvlamper i diverse materialer, der tilføjer minimalisme, æstetik og elegance til dit hjem. Du kan også vælge en gulvlampe, der tilføjer kant til dit hjem. Vælger du eksempelvis en trægulvlampe, er det vigtig at huske, at der er tale om et organisk materiale. Det organiske materiale giver liv til hjemmet og skaber en enormt hyggelig stemning. Vælger du derimod materialer som glas, metal eller kobberlampe, har du sikret dig et mere minimalistisk og rent udtryk. Mulighederne er derfor mange.

Kan du alligevel ikke finde den helt rigtige gulvlampe? Så kontakt vores dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem.

Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0