Kobberlampe
Mærker
PENDEL
29 stk
3 stk
8 stk
17 stk
22 stk
4 stk
39 stk

Kobberlampe

Kobberlampen er stadig på toplisten over det smukkeste interiør, du kan anskaffe dig til hjemmet, og hos Designlite.dk giver vi dig muligheden for at vælge netop dén, der passer bedst ind i dit hjem. Kobberlamper har en fantastiske evne til at tilføje både varme og kulde til dit rum, alt efter hvilken tone du vælger din nye kobberlampe i. Ved hjælp af kobberlampen kan du opnå at skabe lige præcis den stemning, du ønsker.

Moderniser hjemmet med en kobberlampe

Kobberlampen har evnen til at tilpasse sig dit hjem og er et sikkert valg, når du ønsker at skabe et udtryksfuldt og stilfuldt hjem. Valget af materiale skaber et råt touch, som du helt selv kan vælge, om du vil skrue op eller ned for ved valg af øvrigt interiør. Som metallampen giver kobberlampen en varmere glød til dit hjem, der lyser op og skaber masser af stemning og hygge.

Kobberlampen kommer i mange forskellige designs, og kan derfor give vidt forskellige udtryk til hjemmet. Mange forbinder en kobberlampe med Tom Dixon’s runde kuglekobberlamper eller med Le Klint’s Swirllamper, men hos Designlite.dk finder du kobberlamper i mange forskellige former og materialekombinationer. Prøv for eksempel kombinationen af en glaspendel og kobber, som skaber et mere feminint og klassisk look.

Vælg en lampe, der skaber glæde gennem mange år


Kobberlampen er kommet for at blive. Kobberbølgen har rullet længe, og du vil med kobberlampen helt sikkert anskaffe dig en lampe, som med et tidløst materiale vil kunne sætte et stilsikkert udtryk og smukt præg på dit hjem. Hos Designlite.dk kan du altså stadig nå at komme med på kobberbølgen; det er blot at finde den kobberlampe, du synes, matcher din personlige stil bedst!

Kan du alligevel ikke finde den helt rigtige kobberlampe? Så kontakt vores dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem.

Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0