LIGHTYEARS
50 stk
9 stk
7 stk
10 stk
37 stk
5 stk
5 stk
12 stk

Lightyears

Den danske lampeproducent, Lightyears, har siden 2015 været en del af Fritz Hansen A/S. Republic of Fritz Hansen blev grundlagt i Danmark i 1872 og har blandt andet ikoniske klassikere som Ægget, Svanen og 7’er-stolen i deres enorme bagkatalog. Det eksklusive brand opkøbte Lightyears, hvis designfilosofi spejler sig i Fritz Hansens egen. Deres fælles ambition er at skabe tidløse produkter, der udvisker linjen mellem kunst og design samt forener funktion og form. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. Designere, som blandt andet tæller Jørn Utzon, Cecilie Manz, Jo Hammerborg og Christian Dell.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Kvalitetslamper fra Lightyears

Lightyears designfilosofi bygger på ideen om, at lys, funktionalitet og æstetik er en naturlig treenighed. Resultatet af dette er lamper, der har et moderne og ofte minimalistisk udtryk med undertoner fra den skandinaviske design-tradition, som også ligger dybt forankret i Fritz Hansen.

Lightyears kombinerer traditionelle, klassiske udtryk med innovative detaljer og fremstiller lamperne i slidstærke materialer som stål, akryl og kobber. Det er netop i valget af materialer, at Lightyears fokus på funktionalitet og æstetik kommer til udtryk. Ved at benytte sig af holdbare og kraftige materialer, får slutforbrugeren samtidig en lampe med lang levetid, som man kan få glæde af i mange år. Stål og akryl tilfører samtidig et tidløst udtryk, som gør, at lamperne er alsidige og anvendelige i mange forskellige typer af hjem og rum.

Klassisk og ubesværet lys


Lightyears store sortiment tæller både klassiske pendler, væglamper samt gulv- og bordlamper. Det er den type udvalg, hvor man hurtigt forelsker sig det tidløse, funktionelle og smukke udtryk. Er det netop det, du leder efter? Du kan med sikkerhed finde én, der matcher dine behov og personlige stil. Hos Designlite finder du et stort udvalg af adskillelige lampedesigns – få et overblik over modellerne her.

Hos Designlite har vi nøje udvalgt forskellige modeller fra Lightyears store sortiment, som vi mener kan tilføre noget exceptionelt til de danske hjem. Blandt klassikerne, som pryder mange hjem, er den minimalistiske Caravaggio lampe designet af Cecilie Manz. Lampens bløde skærm fås både i stål med højglans eller mat lakering og i hvidt opalglas, som hver især giver vidt forskellige lysoplevelser. Hæng pendlen alene eller i par over bordet eller i et mørkt hjørne, der mangler lidt stemningsbelysning.

En anden kendt lampe, som er af mere utraditionel karakter, er Night Owl bordlampen af Nikolaj Wiig Hansen. Den nærmest paddehat-formede lampe, er indbegrebet af enkel nordisk stil, som også er en af kerneværdierne hos Lightyears. Night Owl lampens kegleformede base kan enten fås i aluminium eller asketræ og med en skærm af aluminium. Lampen sørger for et stemningsfyldt lys og er designet, så den glider ubesværet ind i enhver boligindretning.

Find Lightyears hos Designlite


Hos Designlite står vi altid klar med råd og vejledning til dig, der behøver en guide gennem lampeverdenen eller blot ønsker inspiration. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice her! Har du allerede fundet dine Lightyears-favoritter, så kan du her læse mere om handelsbetingelser, fragt og levering.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0