LIGHTYEARS
63 stk
9 stk
8 stk
10 stk
42 stk
5 stk
5 stk
12 stk

Lightyears

Den danske lampeproducent, Lightyears, blev dannet i 2005, og har siden 2015 været en del af Fritz Hansen A/S. Lightyears danner grundlag på idéen om, at lys, funktionalitet og æstetik er en naturlig treenighed. Med dette som Lightyears’ vision, at skabe smukke og samtidig funktionelle lamper, har Lightyears indgået et stærkt samarbejde med mange forskellige designere. Resultatet er blevet lamper med et moderne og minimalistisk udtryk med toner fra den skandinaviske design-tradition.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Lightyears giver dig smukke og holdbare lamper

Lightyears lamper kombinerer traditionelle udtryk med innovative detaljer, kreeret i robuste materialer som f eks stål, akryl og kobber. Igen ses det tydeligt, at Lightyears både har funktionalitet og æstetik i tankerne, når lamperne designes. Ved at benytte sig af holdbare og kraftige materialer, får man derfor en lampe med en længere levetid, og derved en lampe man kan have glæde af i mange år. Ved at bruge materialer som kobber, akryl og stål opnår man også et tidløst udtryk, som kan pryde alle hjem og rum. Samtidig sidder Lightyears’ dygtige designere og udarbejder smukke, tidløse designs, som både bærer klassiske elementer samt et touch af moderne og innovative detaljer og looks.

Den helt rigtige lys-løsning

Lightyears producerer både klassiske pendler og væglamper samt gulv- og bordlamper. Har du forelsket dig i Lightyears’ tidløse, funktionelle og smukke udtryk, kan du med sikkerhed finde en lampe, der matcher dine behov og personlige stil. Alt i alt er lamperne fra Lightyears en smuk og funktionel løsning, som passer lige til det rum, hvor du har brug for ekstra belysning.
Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0