Nyheder fra Louis Poulsen

Den traditionsrige danske virksomhed blev grundlagt tilbage i 1874. Igennem de mange år har Louis Poulsen produceret et væld af lamper til både inden- og udendørsbrug. Det senere samarbejde med den danske designer Poul Henningsen – bedre kendt som PH – skabte for alvor opmærksomhed omkring producenten og gjorde deres lamper enorm kendte. Du finder det nyeste belysningsdesign og de nyeste varianter af de kendte klassikere fra det ikoniske danske mærke lige her.

Nyheder – Louis Poulsen pendler, bordlamper, væglamper og udendørslamper

Samarbejdet med prominente designere har virksomheden fortsat og gjort til en stor del af dens DNA. Derfor lancerer Louis Poulsen også regelmæssigt nye og spændende lamper. Flere af mærkets lamper er i de senere år blevet til i samarbejde med talentfulde designere fra hele verden. De ældre- såvel som de nye klassikere bliver også til stadighed nyfortolket og relanceret i andre farver, materialer osv.

Mærket har flere serier som består af alle former for belysning. Flere af lamperne findes også i forskellige størrelser. Det er derfor muligt at indrette med matchende belysning præcist efter behov. Uanset om lysbehovet er udendørs eller indendørs findes der i sortimentet en lampe som passer – og det endda i et design magen til andre lamper i samme kollektion. Oplev en verden hvor form følger funktion og hvor der findes et væld af gennemtænkte lamper for enhver.

Vil du se hele udvalget af lamper fra Louis Poulsen klik her

PH lamper


De populære lamper designet af Poul Henningsen fås naturligvis i deres oprindelige form og farver. Men igennem de mange år har virksomheden bag nytænkt materialer, størrelser og farver således at de efterspurgte klassikere har fået mange nye klæder. PH 5 fås blandt andet i sarte pastelfarver, i kobber og i messing. Også dens format er blevet ændret og den fås nu også i en mindre udgave – nemlig PH 5 mini. De kendte glas PH bord- og gulvlamper samt pendler fås ligeledes i forskellige materialer som højglans krom, sort metalliseret krom og messing.