Philips Pærer

At vælge den rigtige lyskilde er en videnskab. Du skal være opmærksom på fatningen og på antal Watt din lampe kan bære. Samtidig skal du tage hensyn til om lampen har en fysisk begrænsning – altså om en eventuel pære vil være for stor til at passe i din lampe. Når du har de tre ting på plads kan du vælge hvilken pære du gerne vil have.

En LED-pære har en levetid, der er cirka 15 gange længere end den traditionelle glødepære. Derudover bruger de op til 90% mindre energi, så din elregning blive betydeligt lavere. Med en LED-pære, får du derfor en energibesparende løsning der holder i årevis. Pære udsender et naturligt lys, der får tingene til at se naturtro ud, med flotte og levende farver. Vælger du en pære der er dæmpbar, har du mulighed for at vælge den lysstyrke der passer dig bedst.
Viser 24 ud af 31 produkter

Philips Hue pærer

Med det unikke belysningssystemer fra Phillips Hue, kan du uden videre elinstallationer få dæmperfunktioner, samt farverigt lys i dit hjem. Mærket har også udendørsløsninger med blandt andet sensor og farvet lys. Når du køber et Philips Philips Hue startsæt, medfølger der en Philips hue Bridge, som let tilkobles dit WiFi, hvorefter systemet styres via en App på din smartphone eller tablet. Du monterer blot din Philips hue pære i den lampe du allerede har i hjemmet – efter en kort installation via Appen har du uendeligt mange muligheder for at tilpasse dit lys, med blandet timer, indstilling af lysstyrke, valg af farve og meget mere.

Philips Hue pærerne kan inddeles i tre forskellige serier; ’White’, ’White Ambience’ samt ’White and Color Ambience’:

HUE White - tilpas lysstyrken
Komfortabel og simpel belysning, der kan styres via fjernbetjening eller smartphone – Med HUE White serien har du mulighed for at styre lysstyrken.

HUE White Ambience - tilpas lysstyrke og temperatur
Mulighed for at dæmpe og styre farven fra koldt til varmt lys (2200-6500 kelvin), så du kan tilpasse lyset til ethvert tidspunkt på døgnet.

HUE White&Color Ambience - tilpas lysstyrke og vælg farve
Med Color og Ambience serien har du mulighed for at vælge mellem 16 millioner farver, samt styre lysets styrke. Indstil farven til filmhygge, lad den følge musik, film eller spil – Alt sammen fra en app på din smartphone.

Få overblik over vores Philips Hue sortiment her, hvor du også kan læse mere om det indbyggede Bluetooth.


Philips LED pærer


Phillips LED pærer fås i de samme former og størrelser, og med de samme sokler som en almindelig pære. Sortimentet omfatter samtidig mange andre stilrene og elegante pærer, samt lyseffekter – lige varmt hvidt lys, til køligt dagslys. Har du en lampe, hvor lyskilden er synlig, har Philips også dekorative LED-pærer, der giver din lampe et dekorativt vintage-look, samt et varmt og behageligt lys, som vi kender fra glødepæren.