Philips Pærer

Her finder du kvalitets LED-pærer fra Philips.

LED-pærer sparer op til 80% energi sammenlignet med en standardpære.
Sortimentet af LED-pærer fra Philips er bredt, så du finder nemt den pærer der passer dit behov.

Phillips Hue pærer


Med de unikke belysningssystemer fra Phillips Hue kan du uden videre elinstallationer få dæmperfunktioner samt farverigt lys i dit hjem. Mærket har også udendørsløsninger med blandt andet sensor og farvet lys. Alle funktioner kræver blot pærer samt eventuelt starter kit, Phillips App eller Bridge.

Vil du have dæmperfunktion i en almindelig lampe? Vælg dette DIM KIT og få almindeligt hvidt lys med mulighed for at dæmpe det med medfølgende fjernbetjening.

Vil du have dæmperfunktion der kan styres direkte via en App på din telefon eller tablet og vil du samtidig kunne planlægge hvornår lyset skal tændes og slukkes? Vælg dette Starter Kit. Der medfølger 2 stk. pærer – der giver et hvidt lys – som kan monteres i almindelige lamper.

Vil du have dæmperfunktion samt mulighed for at veksle mellem et hvidt dagslys og et mere varmt gulligt lys på en medfølgende fjernbetjening eller app? Vælg dette Starter Kit.

Philips LED pærer


LED pærer er energibesparende og danner ikke varme i samme grad som traditionelle glødepærer gør det. I dag er teknologien så udviklet at du hverken skal vente på lyset eller opholde dig i et skarpt hvidt lys. Med Phillips får du kvalitetspærer!

At vælge den rigtige lyskilde er en videnskab. Du skal være opmærksom på fatningen og på antal Watt din lampe kan bære. Samtidig skal du tage hensyn til om lampen har en fysisk begrænsning – altså om en eventuel pære vil være for stor til at passe i din lampe. Når du har de tre ting på plads kan du vælge hvilken pære du gerne vil have.