Louis Poulsen Loftslamper

En pendel monteres via en ledning og eventuel roset i loftet mens en loftslampe monteres direkte på selve loftet. Den placeres helt tæt på loftet fordi armaturet – modsat pendlen - ikke hænger fra en ledning. De er helt ideelle til rum hvor loftshøjden ikke tillader den længere pendel og hvor belysningen gerne må oplyse hele rummet. Den er samtidig enorm praktisk i mindre rum hvor pladsen er trang og hvor belysningen derfor gerne må fylde minimalt. Den mest oplagte grund til at vælge netop denne type lampe er naturligvis designet. Kategorien kræver meget af designet fordi de netop skal kunne monteres direkte på loftet. Der findes derfor et væld af superflotte lamper til loftet i et gennemtænkt og funktionelt design.

Louis Poulsen loftslamper


Den traditionsrige belysningsvirksomhed Louis Poulsen har naturligvis også produceret en række smukke loftslamper i samarbejde med anerkendte designere. Virksomhedens samarbejdspartnere tæller blandt andet Arne Jacobsen og Poul Henningsen. I de senere år har de også skabt lamper i fællesskab med nyere og talentfulde designere fra hele verden. Du finder derfor et væld af designerlamper i enhver form og stil.

Se pendler, gulvlamper og meget mere fra Louis Poulsen her

AJ Eklipta – design loftslamper med LED til stue, køkken og entre


De meget smukke loftslamper blev designet i 1959 af Arne Jacobsen til Rødovre Rådhus. De har lige siden været i produktion hos Louis Poulsen – og dét med god grund. De kan både anvendes som lofts- og væglamper og de giver et fantastisk blødt og behageligt lys. I dag produceres de til LED. Det er en energibesparende form for belysning som samtidig sikrer lampen dens fortsatte gode funktion. Den findes til både inden- og udendørsbrug og er virkelig god i køkkenet eller entreen hvor dens minimale fylde ud i rummet også giver plads til andre ting. Uanset hvor den placeres bidrager lampen til et klassisk og elegant udtryk i den moderne indretning.