Showroom Finland

Efter at have været beskæftiget i forskellige finske designvirksomheder i flere år, startede Tuula og Leena i 2001 virksomheden Showroom Finland . De to venner og kollegaer delte nemlig en fælles vision om hele tiden at ville forfine deres ekspertise og dermed sørge for at deres produkter i sidste ende endte som morgendagens nye klassikere!

Virksomheden har en produktportefølje af intelligent design og designprocessen foregår hovedsageligt på hjemmebane i Finland.

Bæredygtigt design - lamper i træ, krydsfiner og pap


Finnerne er kendt for deres store ekspertise inden for træbearbejdning men også for at gå op i bæredygtigt design og Showroom Finland er ingen undtagelse, idet deres lamper især produceres af træ, krydsfiner og pap.
Godt design og godt grønt DESIGN samt ECO DESIGN er blandt de adskillige designpriser Showroom Finlands har modtaget.

Pilke - en lampe mellem traditionelt finsk design og moderne geometri


Pilke-lamperne er en kombination af traditionel finsk træforarbejdningsteknikker samt moderne geometriske former. Tilsammen udgør de et smukt mønster. Igennem mønsteret strømmer lyset ud og skaber en varm atmosfære i rummet. Lamperne fra serien samles uden brug af skruer eller lim. Mønsterets design sørger for at holde lampen på plads.