Louis Poulsen Bordlamper

Med bordlamper fra Louis Poulsen får du ikoniske lamper til din bolig, som helt sikkert vil sikre dig, at din personlige stil kommer til udtryk, mens du samtidig får en stilren lampe, du kan bruge i mange år frem.
VL38 Bordlampe Sort - Louis Poulsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
NJP Bord Sort
Vælg variant for lagerstatus
Panthella Mini Bordlampe Messing - Louis Poulsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
AJ Mini Bordlampe Dark Green - Louis Poulsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
PH 2/1 Bordlampe Sortmetalliseret - Louis Poulsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
NJP Bord Hvid
Vælg variant for lagerstatus
Panthella MINI Orange - Louis Poulsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 58 produkter

Perfekt belysning til alle rum

Uanset om du mangler den perfekte belysning til dit arbejdsbord eller en sengelampe til aftenens læsning i sengen, så giver Louis Poulsen dig den perfekte løsning. Med Bordlamper fra Louis Poulsen får du både smukke, funktionelle og stilrene løsninger, som giver din bolig et touch af klasse og kvalitet.

Skal du have en matchende pendel eller gulvlampe se udvalget af lamper fra Louis Poulsen her

Fantastiske lamper med ikoniske designere

Prøv at style din bolig med nogle af de mest ikoniske lamper, som f eks Panthella lampen, designet af Verner Panton. Den populære Panthella Bordlampe kan både bruges i soveværelset, stuen eller som lyskilde ved arbejdsbordet. Lampen fra Louis Poulsen kan både bruges som en smuk, fyldig bordlampe, eller som dekorativ gulvlampe. Panthella bordlampe giver et spredt og behage-ligt lys, som ikke anstrenger dine øjne.

Louis Poulsen har samarbejdet med mange designere gennem tiden, og du vil med bordlamper fra Louis Poulsen helt sikkert sikre dig statement-interiør, som sætter sit ikoniske præg på din bo-lig. Hold f eks øje med de populære PH lamper, som aldrig går af mode, eller AJ lamperne som stadig er hypermoderne og ses i mange trendmagasiner.

Køb din nye Louis Poulsen bordlampe online hos Designlite.dk. Vi er autoriserede forhandlere og yder fuld garanti på alle produkter.