MARKSLÖJD
3 stk
5 stk
5 stk
9 stk
8 stk

Markslöjd

Markslöjd Lighting Group er blandt Nordeuropas førende virksomheder inden for belysning. Med deres store og alsidige sortiment af lamper, rammer Markslöjd en bred målgruppe med deres flotte skandinaviske design. I sortiment finder du både klassiske og tidløse lamper, samt trendy designs der følger tidens trends og tendenser. Uanset om du er på udkig efter en tidløs lampe, der vil dekorere i hjemmet gennem mange år trods skiftende tendenser, eller du jagter en lampe, der er designet efter nyeste trends, finder du det hos Markslöjd. Det er derfor ikke tilfældigt, at den svenske producent er blandt de førende brands inden for belysning.

Designet med omtanke

Udover at være blandt nordens førende brands inden for belysning, er Markslöjd en producent, der designer lamper med miljøet for øje. Lige fra produktionen til det endelige resultat er der fokus på miljøet. Markslöjd går nemlig op i, at deres lamper produceres under gode sociale omstændigheder. Ligeledes produceres ’grønne’ lamper, der har til formål at reducere energiforbruget – til fordel for din elregning og miljøet. Bestiller du en Markslöjd lampe får du både en dekorativ og energivenlig lampe, der vil skabe glæde i dit hjem.  

Her på siden tilbyder vi et håndplukket udvalg af Markslöjd lamper, der byder på tidløse designs og trendy modeller, der følger modens trends og tendenser. Her finder du både indendørs- og udendørslamper, der vil matche dit hjem. Gå derfor på udkig i vores flotte udvalg, hvor du med sikkerhed finder en lampe, der passer ind i din personlige indretning. Søger du en lampe, der skaber gode belysning ved indgangspartiet, når mørket falder på, vil du ligeledes finde flotte lamper i vores flotte udvalg.

Du kan også lade dig inspirere i vores udvalg af flotte lamper fra mange kendte mærker
, der byder på klassiske og moderne lamper, der vil dekorere i de moderne danske hjem.
Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0