Dæmpbar
18 stk
61 stk
Lyskilde
7 stk
1 stk
61 stk
4 stk
19 stk
2 stk
Fatning
20 stk
42 stk
6 stk
3 stk
1 stk
2 stk
Lumen
11 stk
13 stk
11 stk
5 stk
2 stk
1 stk
Watt
44 stk
14 stk
4 stk
8 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Form
8 stk
9 stk
9 stk
18 stk
2 stk

LAMPE PÆRE

Hos Designlite er det vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med de produkter, de køber. Og netop derfor har vi valgt at føre et utrolig stort og bredt udvalg af lampepærer, som du kan købe her i vores onlineshop. Måske har du købt en ny lampe og står nu og mangler den helt rette elpære dertil. Her er det altså ikke helt ligegyldigt, hvilken form for lyskilde, du anvender. Skal det være en almindelig pære, en energibesparende eller LED? Mulighederne er uendelige, men køber du din lyspære her hos os, så er du garanteret et sikkert valg – vi er nemlig autoriseret forhandler, hvilket betyder, at du får fuld garanti på din vare.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Vælg den rigtige pære

Her på siden finder du et væld af designlamper. Vi har populære mærker som Arne Jacobsen, Piet Hein og Verner Panton. Alle sammen lamper, som vil pryde dit hjem, uanset om det er i entreen, køkkenalrummet eller stuen. Men en lampe uden lys er ikke meget værd, og derfor skal du altid nøje overveje, hvilken form for pære, der passer bedst til din lampe – samtidig skal du beslutte dig for, hvor skarpt lyset skal være, og om det skal være hvidt og klart, eller gulligt og mere afdæmpet. Selvom mange af vores designerlamper er utrolig smukke at kigge på, så er deres primære funktion unægteligt at fungere som lyskilder, og det er her, du får brug for en eller flere af vores mange lampepærer. Se fx vores udvalg af LED pærer. Her får du en langtidsholdbar pære, som i høj grad er energibesparende og derfor rigtig god for miljøet. En LED-pære sparer op til 80% energi sammenlignet med en standardpære. Fordelen ved denne pære er også, at den tænder med det samme, og du behøver derfor ikke vente på, at den ”varmer” op, før du får det fulde udbytte af belysningen. En af vores helt store bestsellere her på siden, er vores Philips pærer. Philips laver nogle rigtig gode standardpærer, og du finder dem både som helt standard, LED, glødepærer, spotpærer, lysrør og mange flere slags. Har du brug for en pære, der er dæmpbar, og som derved gør det muligt at variere lysstyrken alt efter, om du skal stå med klar belysning over madlavning, eller har brug for et mere afdæmpet lys til at hygge over et glas vin, så finder du også det fra Philips.

Køb hos Designlite


Har du spørgsmål angående den optimale lyskilde til din lampe, så er du mere end velkommen til at kontakte os - vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige pære til din lampe og til dit behov. Vi tilbyder desuden prismatch, hvilken er din garanti for, at du ikke kommer til at betale overpris for dine varer. Derudover bestræber vi os på at levere fra dag til dag, og du kan derfor i løbet af meget kort tid tage din nye lampe i brug.
Top kategorier
Top designere
Top brands

Åbningstider


Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice


Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0