New Works

New Works er et ungt brand der lukker dig ind i et moderne designunivers. Det byder på lamper der udfordrer den skandinaviske designtradition og tilfører noget nyt. Med stor respekt for materialers naturlige kvaliteter formår New Works at designe lamper der består af utraditionelle materialer som kork og beton. De tilfører noget råt og giver designet kant.
Tør du kaste dig ud i et design der bryder med designtraditioner og tilfører nye perspektiver på lamper? Så vil New Works sortiment falde i din smag.  Lad dig derfor inspirere af vores håndplukkede udvalg der byder på New Works pendellamper. De der vil tilføre noget helt unikt til din indretning.
Kizu Small Bordlampe Sort Marmor - New Works
Før DKK 2.195,00
Spar DKK 440,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Kizu Small Bordlampe Hvid Marmor - New Works
Før DKK 2.195,00
Spar DKK 440,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Kizu Bordlampe Sort Marmor - New Works
Før DKK 2.995,00
Spar DKK 600,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Karl-Johan Bordlampe Smoked Oak - New Works
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Material Bordlampe Terracotta - New Works
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 63 produkter

Skandinaviske lamper med et globalt perspektiv


New Works’ design har sine rødder i den skandinaviske designtradition og virksomheden er også placeret i København. Men New Works’ design rækker ud over Skandinavien. Brandets perspektiv er globalt og det ses blandt andet i lampernes skulpturelle formsprog. New Works lamper er nærmest udformet som skulpturer. Med en lampe fra New Works får rummet et moderne og skulpturelt udtryk samt funktionel belysning.

Fire kerneværdier som kendetegner hver New Works lampe


New Works designer og skaber brandets lamper ud fra fire kerneværdier. De fire kerneværdier kendetegner enhver af New Works' lamper og er: Natur, eksperimental, rå og håndværk. Både natur og rå referer til New Works' fokus på materiale. Det naturlige og råt uforarbejdet materiale inspirerer brandets design og materialeudvælgelse. Designet er eksperimentelt og præget af godt håndværk. Brandets fokus på materiale ses blandt andet i deres Material Pendant Lampe - en lampe der skulpturelt og eksperimentelt fortolker naturligt materiale og udformer det med funktion for øje.