Design By Us
Mærker

Design By Us

Design by Us tilgang til deres interiør produkter foregår altid på en utraditionel og fantasifuld måde. Virksomheden fungerer da også som en tværfaglig tegnestue og har et team af innovative mennesker, der energisk bliver ved med at være drivkraften bag virksomhedens konstante udvikling.

Inspirationen til produkterne stammer fra moderne tendenser, personlige værdier samt en god portion humor og nysgerrighed – denne blanding er derfor også blevet et varemærke for Design by Us unikke designs.

Virksomheden ønsker på ingen måde at være et typisk Skandinavisk designfirma. Derfor skal deres produktportefølje også helst bestå af farverige, iøjnefaldende og sjove produkter som langt fra er klassiske. De ønsker at gå langt væk fra det helt jordnære men i stedet springe ud på det dybe vand og tage chancer. Design by Us er lækkert kvalitets design i farver.

Fantasifuldt og farverigt design

Med lamper fra Design by Us har du mulighed for at pifte dit hjem op med fantasifuldt og unikt belysningsdesign i mange forskellige farver.

I Design by Us’ sortiment finder du eksempelvis den eventyrlige Ballroom Pendel loftslampe, der er en rund lampe af glas med elegante detaljer. Lampen er mundblæst og håndmalet, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet. Lampen fås i et hav af farver: Guld, rose, grøn og flere. Lampen er ideel, hvis du ønsker at pifte din boligindretning op. Du kan eksempelvis bruge den som en del af en dekoration i et hjørne eller henover en kommode. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men med Ballroom lampen er der mange muligheder for at pifte boligindretningen op.

Hos Design by Us er retro stilen i fokus, når der designes moderne og elegante lamper til hjemmet.
Fællesnævneren er de unikke designs med mange fine detaljer. Tør du tilføje noget retroinspireret til dit hjem, er Design by Us lamper noget for dig. Gå derfor på udkig i vores håndplukkede udvalg af Design by Us lamper, der byder på flotte, unikke og farverige modeller. Er du mere til et enkelt og tidløst design, kan du lade dig inspirere af vores udvalg af lamper fra CPH lighting, der byder på enkle og minimalistiske designs.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0