Kartell

Det italienske superbrand Kartell har været absolut uundgåeligt på interiørscenen i flere årtier. Det hele startede tilbage i 1949 da virksomheden begyndte at producere plastdele til autoindustrien. Efterfølgende udvidede det Milano-baseret brand sit produktsortiment til også at indeholde husholdningsprodukter og til sidst lamper. I fællesskab med anerkendte designere skaber brandet i dag alt til det moderne hjem.
Viser 24 ud af 253 produkter

Kartell lamper – FLY og Bourgie

Brandet er særligt kendt for to ting – plastik og pangfarver. De to ting er netop kombineret i deres spændende belysning. Designet er contemporary og bærer præg af de italienske rødder. Det er modigt og afspejler en skulpturel og kunstnerisk tilgang til designet af brugsobjekter. Lamperne fås i et væld af farver og passer godt ind i en moderne livsstil.

Flere af lamperne er kendte designikoner verden over. Derfor kender du med stor sandsynlighed sikkert også allerede flere af deres lampedesigns. Blandt andet pendlen FL/Y og den oversized bordlampe Bourgie.

Oplev de spændende lamper fra Kartell lige her.

De to mest efterspurgte lamper fra brandet er henholdsvis pendlen FL/Y og bordlampen Bourgie. De repræsenterer hver især virksomheden på allerfornemmeste vis. De er produceret i det holdbare plastmateriale som kendetegner Kartell og i et væld af modige farver. Lamperne er spændende i deres udtryk og en god kontrast til det rene, organiske og skandinaviske design. Fordi de netop udgør en kontrast til de rene linjer og lyse farver er de enormt populære i mange hjem.

Hvilken Kartell pendel skal du vælge?


Har du besluttet dig for en eller flere FL/Y pendler over dit spisebord, i gangen eller soveværelset? Så er spørgsmålet blot hvilken eller hvilke farver du skal vælge. For pendlen findes i mange farver – alt fra rød, petroleum, gul og orange. Lampen består af en stor plastik kuppel hvorigennem man kan se pæren. Den er iøjefaldende og giver indtryk af både italiensk elegance og modigt Memphis-design.