Mærker
UDENDØRSLAMPER
97 stk
73 stk
68 stk
185 stk
14 stk
4 stk
22 stk

UDENDØRSLAMPER

En udendørslampe er en essentiel del af den udvendige udsmykning af dit hjem. En udendørslampe kan have flere funktioner, og de kan være både praktiske eller blot være smukke. Du kan eksempelvis bruge udendørslamper til at belyse dit husnummer, din hovedør eller carport. På den måde kan du let navigere frem til hoveddøren i mørke. Udendørslamper fås i mange varianter, så der er rig mulighed for at finde frem til netop den eller de lamper, der vil pryde dit hjem bedst.

Forrige side1234567Næste side
Forrige side1234567Næste side

Køb din næste udendørslampe online hos Designlite.dk

Hos Designlite.dk har vi masser af udendørslamper at vælge imellem, både i vores webshop og i vores fysiske butik. Vi har derfor næsten med garanti også de helt perfekte udendørslamper til dig! Hvis du søger en bestemt model, som vi ikke har på lager, eller hvis du blot har gjort dig tanker om, hvad du godt kunne tænke dig, så tag gerne fat i os. Vores dygtige personale kan stort set altid finde frem til de helt rigtige udendørslamper og derefter bestille dem hjem til dig. Hos Designlite.dk er kunderne altid vores førsteprioritet, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder altid er tilfredse. Derfor yder vi altid en super god service, og hjælper dig hele vejen gennem dit køb.

Bestiller du dine nye udendørslamper hos os, så kan du være helt tryg. Vi har over 35 års erfaring i branchen, og samtidig er vi godkendt af e-handelsfonden. Ud over dette giver vi selvfølgelig fuld garanti på samtlige produkter. Derudover tilbyder Designlite.dk også dag-til-dag levering for kun 29kr. (Fragten er dog gratis på alle ordrer over 300 kr.)

Hvis du har spørgsmål angående et af vores mange produkter, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan sende en mail til os på info@designlite.dk eller ringe på 97 42 04 76 – Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0