Krystallamper
Mærke
2 stk
1 stk
7 stk
5 stk

Krystallamper

Ofte forbinder vi krystalpendeler med storslåethed, elegance og tusindvis af krystalprismer, som kaster deres refleksioner på væggene. Og ja, hvem vil ikke gerne have den oplevelse i deres eget hjem? Kan du nikke genkendende til det, og ønsker du at skabe lys og stemning i dit hjem med din helt personlige stil, så har nu muligheden for at udleve drømmen om en krystalpendel til dit hjem. Prismerne er lavet i krystal og giver det smukkeste lys, som vil passe perfekt ind i stuen eller en større entré.

Designlite.dk har samlet et stort udvalg af krystalpendeler til hjemmet. Gå på udkig i vores udvalg, hvor du helt sikkert finder en model, der passer perfekt ind i dit hjem.

Find information om krystal pendler her

En krystalpendel kan skabe et helt unikt og rustikt look til hjemmet, uanset om du er moderne eller klassisk indrettet. Krystallampen er smart i flere sammenhænge, og er generelt kendt for at skabe et helt unikt lys.

Du kan finde et bredt udvalg hos os, men har vi ikke netop den krystalpendel du søgte skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.
Vi er autoriseret forhandler af alle vores krystalpendler, hvilket er din sikkerhed for en god handel.
Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0