OYOY Living Design

Besøger du en flyveplads i Danmark, vil du hurtigt opdage, at næsten alle civile fly har noget tilfælles. Er du den heldige ejer af et civilt fly i Danmark, er det nemlig et krav, at du tydeligt maler din registreringskode på siden af flyet – og det er et krav, at denne kode begynder med bogstaverne OY.

Der er ingen officiel grund til, at danske fly hedder OY, men bogstaverne bruges, så man altid kan se, hvis et fly tilhører Danmark – og det er netop af den grund, at de to bogstaver har inspireret det unikke navn Oyoy Living Design. Det spændende nye brand er nemlig dansk, og har en enorm fokus på sin danske baggrund – og ved at bruge Oyoy ved man altid, at de smukke designs tilhører Danmark.
Viser 18 ud af 18 produkter

Toppu-lampen

En af de mest ikoniske serier, som Oyoy Living Design står bag, er Toppu-serien. Serien karakteriseres af sine tykke striber, der tydeligt præger designet, og gør designet let genkendeligt. I serien findes både forskellige boligtilbehørsprodukter men også en lampe, som vi forhandler – og som vi varmt anbefaler til alle lokaler, der savnet lunt lys og lunefuldt design.

Toppu er, som alt andet fra Oyoy, designet af Lotte Fynboe. Fynboe grundlagde firmaet i 2012, og har frem til 2018 også ageret direktør, indtil Søren Anker Hansen overtog denne post, så Lotte Fynboe havde mere tid til det kreative design med brandet.