Ballroom – Design by us

Den danske designvirksomhed Design by Us har siden 1999 haft en ambition om at skabe farverigt og sjovt interiør. Ideen til det særprægede design udsprang ikke helt tilfældigt. Stifteren Rasmus Larsson er selv uddannet indenfor design og med en passion for kreativitet besluttede han i fællesskab med noget familie at tilføre markedet nogle sjove farver samt et vintageinspireret design. Med en mangeårige tendens til rene linjer og lyse farver så han et hul i markedet. Der manglede anderledes og storslået interiør.

Ballroom – en kreativ og karakteristisk pendel fra Design by Us

Anderledes og storslået interiør er netop hvad Design by Us er kendt for! Mærkets farvespektrum spænder vidt med alt fra retro-nuancen orange til helt klar pink. Det glæder også deres lamper. Med et rigt farvespektrum samt et utraditionelt og karakteristisk design er Ballroom pendlerne et klasseeksempel på mærkets stil.

Er du til sjov og opsigtvækkende belysning som ikke ligner naboens? Ballroom er et godt bud på en lampe der vil falde i din smag. Den kombinerer på én gang både den dekadente og lidt tunge art-deco feeling med sine fine farver samt håndmalede messing- eller sølvkant og et legende let design der emmer af indretningsoverskud. Indretter du ikke med de klassiske og traditionelle belysningsløsninger, viser du virkelig hvem du er og hvordan din stil ser ud. Dermed adskiller du dig i allerhøjeste grad fra naboen.

Køb de smukke Ballroom lamper lige her

Den vintage inspireret lampe Ballroom

Den runde skærm i glas er mundblæst og giver med sin form samt farve lampen et vintageinspireret udtryk. Indeni den runde glaskuppel monteres pæren som - fra virksomheden selv - anbefales at have et udseende som minder om svundne tiders glødepærer. De gamle glødepærer skabte elektrisk lys ved hjælp af glødetråde. For i særlig høj grad at opnå vintage-looket skal du bruge disse pærer i pendlen.

Den fås i to forskellige størrelser – den helt store XL-pendel og den mindre almindelige version. Alle fås de i et væld af glade og fine farver med en smuk håndmalet kant. Hæng én enkelt pendel i hjørnet som stemningsskabende belysning eller kreér din egen lysekrone med flere Ballroom-pendler hængende tæt sammen og tilfør rummet en helt fantastisk og magisk atmosfære.
Køb dine nye lamper fra Design by Us her