e3Light Pærer

Gennem mere end 20 år har E3light udviklet og produceret lyskilder. Det danske firma har især fokus på lysets funktion, der udover at lyse omgivelserne op, bidrager med den rette visuelle oplevelse. Udover at være effektive, er deres lyskilder energibesparende, for bæredygtig vækst samt en grønnere fremtid. Vær opmærksom på, at alle pærer fra E3light har en CRI, der er højere end 90 – til sammenligning ligger en standard LED pære i dag, på typisk 80 CRI (Læs mere om CRI her).
Viser 24 ud af 27 produkter

Hvad betyder CRI?

CRI er et udtryk for en lyskildes evne til at afsløre farverne i omgivelserne. Det kan være en fordel at anvende en lyskildemed en høj CRI i forbindelse med fotografering i et studie eller ved en kunstudstilling. Det er vigtigt at understrege, at CRI er uafhængig af farvetemperatur, som defineres i kelvin. Farvetemperaturen skaber stemning, men påvirker ikke gengivelsen af farverne.

CRI står for ’ Color Rendering Index’ og måles på en skala fra 0 til 100. Da LED lyset kom på markeder for første gang, havde den typiske pære en CRI på 60-69. Tallet ligger i dag en del højere og alle LED pærer fra E3Light har en CRI på minimum 90 – til sammenligning har en traditionel LED lyskilde ofte 80 CRI.