SELETTI – Nyt mærke med anderledes og sjove lamper

3. oktober 2019
SELETTI – Nyt mærke med anderledes og sjove lamper
Vi har glæden af at kunne præsentere legende design, med inspiration fra hverdagens genstande, i form af belysning fra Seletti. Det italienske brand kendetegnes ved deres usædvanlige kombinationer, samt referencen mellem pop-art, kunst og funktionelt design. Med Seletti i shoppen, har du mulighed for at finde både bordlamper, pendler, udendørslamper og væglamper, der giver en personlig og unik indretning.

Tag eksempelvis Bouche Bordlampen - Inspireret af apotekerflasken. I forbindelse med nutidens retrobølge, har den gulbrune flaske, fået en dekorativ plads i mange hjem. Designeren Alessandro Zambelli, har kombineret den simple flaske med nyere teknologi, ved at placere en lille spiralformet neonrør indeni flasken. Flaskens lys skinner gennem det farvede glas og giver et særligt stemningslys.

I deres sortiment finder vi også en nyfortolkning af det velkendte lysstofrør - Linea LED Lampe.  Det lysende neonrør er placeret indeni et tyndt rør af akryl, der ikke kun stabiliserer lampen, men også fungerer som et lysfilter der blødgør det intense lys. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfuldt lys, som henleder tankerne til de velkendte lyssværd fra Star Wars.

Du kan desuden Invitere dyreverdenen indenfor med Mouse Lamp, Bird Lamp og ikke mindst den populære Monkey Lamp - alle designet af Marcantonio Raimondi Malerba og er et glimrende eksempel på design med humor og personlighed. Dyrene skaber en hyggelig, tryg og afslappende stemning i indretningen, som er et must i en travl hverdag. Den uimodståelige abelampe, holder dig ved selskab og udtrykker ønsket om en bekymringsfri og glad hverdag. Det virker oplagt at kombinere den med Banana Lamp, som er en yderst dekorativ lampe, der enten hænger på væggen eller står på bordet. Begge lamper giver et behageligt lys og en god stemning i hjemmet.

Italiensk familiefirma


Seletti ejes i dag af Stefano Seletti, som blev ansat i virksomheden som 17årig. Det var hans far, Romano Seletti der grundlagde firmaet i 1964. Det startede som et mindre importvirksomhed, der solgte tinkopper, stråmåtter, plastdue mm. på de små lokale markeder i Italien, men bærer i dag mest præg af Stafanos egne idéer.

Det primære mål, er at erstatte de ordinære genstande i vores hverdag, med spændende og usædvanlige objekter. Uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som italiensk design er kendt for, har han hele tiden fokus på forbedringer, innovation og originalitet. Seletti er et mærke der i den grad skiller sig ud fra mængden.

Se de enestående lamper her.