LE KLINT lancerer Caleo Pendel – Kendt fra TV

11. oktober 2019
LE KLINT lancerer Caleo Pendel – Kendt fra TV
LE KLINT lancerer nu den vidunderlige Caleo TV Pendel, der i foråret 2019 vandt kategorien ’lamper’ i Danmarks næste klassiker. I samarbejde med lampens designer Rikke Frost, har de tilføjet yderligere to pendler til serien, som er både klassisk og moderne.

Bedst kender vi LE KLINT for deres plisserede lampeskærme, dansk design og håndværksmæssig kvalitet og derfor er Rikkes lampe, som skræddersyet til deres sortiment. Det klassiske og moderne look går igen, mens den dygtige designer alligevel formår at tilføre noget helt nyt – en ny fortolkning at den velkendte foldeteknik, med et strejf af østens origami.

De genkendelige plisseer og flotte detaljer giver lampen et eksklusivt og elegant udtryk. Den har fået navnet ’Caleo’, som er det latinsk ord for ’at fremhæve’ og henviser til de brune opstregninger. Den høje håndværkskvalitet understreges i lampens detaljer, der samtidig giver lampen et smukt og dekorativt udtryk – selv når lampen er slukket.

Det håndfoldede papir, skaber en kuglerund skærm, omkring lampens lyskilde. Når lampen er tændt giver den er blødt og behageligt lys til sine omgivelser og passer perfekt over spisebordet. Lampens eksklusive look er gennemført, med en ledning i hør og det elegante metalophæng.

De to mindre pendler adskiller sig i deres ophæng og retning på mønstret, men formår at holde den samme røde tråd, med det samme mønster i plisseringen og brune opstregninger. Hver lampe har sin egen form og kan både anvendes alene eller sammen.

Du finder Caleo Small, Caleo Medium og Caleo TV Pendel her.