Limited Editions fra Louis Poulsen | Black Friday 2019

25. november 2019
Limited Editions fra Louis Poulsen | Black Friday 2019
Er du én af dem der altid har ønsket dig en PH 3½-2½ Bordlampe, PH 3½-3, PH5 eller PH5 Mini Pendel i en sort version, så er det nu du skal slå til! Louis Poulsen lancerer i forbindelse med Black Friday 2019, de fire ikoniske lamper i en sort udgave, men kun i en begrænset periode; Kampagnen kommer til at gælde fra 29. november til 31. december 2019.

PH 3½-2½ Bordlampe og PH 3½-3 Pendel er bygget op omkring Poul Henningsens velkendt treskærmsystem, der sikrer et behageligt lys, med minimal blænding. Fra den skjulte lyskilde i lampens centrum, skinner lyset og reflekteres i skærmenes hvide underside – et diffust blødt lys, der oplyser omgivelserne.

De klassiske og efterspurgte PH 5 Pendel og PH 5 Mini Pendel i Sort, er bygget op omkring en videreudvikling af Poul Henningsens treskærmsystem. I takt med at det elektriske lys udviklede sig, skabte han i 1958 det revolutionerende femskærmsystem, for igen at minimere blændingen fra lampen lyskilde – og med stor succes. Uanset hvilken lyskilde man anvender og uanset hvilken højde lampen installeres i, er PH 5 lampen fuldstændig blændfri.

De stilfulde pendler tager sig rigtig flot ud alene, men kan med fordel kombineres over et større spisebord eller over køkkenøen. Gennemfør det eksklusive udtryk, men den elegante bordlampe på natbordet, eller på kommoden i stuen, hvor den giver et stemningsfyldt lys. Uanset hvilken model du fortrækker, vil lampen med sikkerhed forkæle dit hjem, med dens flotte former og fantastiske lys.

Du kan bestille de fire skønne lamper her.